Pikaraitiotiehankkeet kasvattavat NRC Groupia

NRC Group Finlandin toimitusjohtaja Harri Lukkarisen mukaan yhtiö pyrkii kuluvana vuonna jatkamaan kannattavaa kasvua muun muassa optimoimalla ydinprosesseja.

Erilaisia ratahankkeita on parhaillaan käynnissä ennätysmäärä eri puolilla Suomea. Kuvat: Wille Nyyssönen

Raideinfrayhtiö NRC Group Finlandin viimeisen vuosineljänneksen liikevaihto oli noin 72 miljoonaa euroa, mikä on vähän enemmän kuin vuotta aiemmin. Yhtiön tiedotteen mukaan vuosineljänneksen EBITA-marginaali oli 8,4 prosenttia, kun se vuoden 2019 vastaavana ajankohtana oli 4,1 prosenttia.

Kasvua selittää erityisesti pikaraitiotiehankkeiden vahva toteutus.

NRC Group Finlandin toimitusjohtaja Harri Lukkarisen mukaan yhtiö pyrkii kuluvana vuonna jatkamaan kannattavaa kasvua muun muassa optimoimalla ydinprosesseja.

”Koronavirusepidemiasta huolimatta rakennus- ja kunnossapitoprojektimme ovat tähän mennessä edenneet suunnitellusti”, Lukkarinen sanoo.

Suomessa NRC Group Finlandissa työskentelee noin 1 000 henkeä. Vuonna 2019 Suomen liikevaihto oli 270 miljoonaa euroa.

Koko NRC Group konsernin vuoden 2020 liikevaihto kasvoi 4 prosenttia ja oli noin 635 miljoonaa euroa. Yhtiö ei saavuttanut kannattavuustavoitettaan.

”Uskon, että kehitymme merkittävästi vuonna 2021 tarttumalla systemaattisesti kohtaamiimme haasteisiin viime vuoden tavoin. Päätavoitteenamme on kannattavuuden palauttaminen”, NRC Groupin toimitusjohtaja Henning Olsen sanoo.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Pikaraitiotiehankkeet kasvattavat NRC Groupia”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat