Kokeile kuukausi maksutta

Ilmarisen rakennuttajapäällikkö Niina Nurminen: ”Miksi ongelmista ei oteta opiksi?”

Rakennuslehden sarjassa esitellään rakennusalan vaikuttajia. Yli 20-vuotisen uran Ilmarisella tehnyt Niina Nurminen on rakennuttamisen rautainen ammattilainen ja kiinteistöjen ylläpitokulttuurin intohimoinen kehittäjä. Hän on joukkuepelaaja, jolle asiakas on aina ykkönen ja vastuullisuus keskeinen arvo.

 

Ilmarisen Niina Nurminen kirjoitti Rakennuslehden Vaikuttaja-sarjan tauluun kolme teesiä rakennuttajille. Tarkemmin teesit löytyvät jutun lopusta. (Kuva: Jussi Helttunen)

Työeläkeyhtiö Ilmarinen on yksi suurimmista toimijoista Suomen kiinteistö- ja rakennusmarkkinoilla. Sen kiinteistösijoitusten arvo on noin 6,2 miljardia euroa. Niina Nurminen tiimeineen vastaa tämän kiinteistökannan rakennuttamisesta ja ylläpidosta.

"Vastuullisuus on ohjannut toimintaamme jo pitkään. Olemme kehittäneet systemaattisesti omaa toimintaamme, mutta isona toimijana näytämme samalla esimerkkiä koko alalle. Olemme olleet muuttamassa rakennuttamisen käytäntöjä ja sopimusrakenteita – hyvissä ajoin ennen lainsäädännön edellyttämiä muutoksia", Nurminen kertoo.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Ilmarisen rakennuttajapäällikkö Niina Nurminen: ”Miksi ongelmista ei oteta opiksi?””

Viimeisimmät näkökulmat