Nyfosa Finland osti kiinteistöjä Jyväskylästä 208 miljoonalla eurolla

Kiinteistöjen kokonaispinta-ala on 67 000 neliömetriä ja vuosittaiset vuokratulot noin 18 miljoonaa euroa.

Huhtikuussa perustettu Nyfosa FInland on ostanut Castellumilta kiinteistösalkun, joka koostuu yhdeksästä toimistokiinteistöstä ja yhdestä projektikiinteistöstä Jyväskylässä. Kaupan kokonaisarvo on 208 miljoonaa euroa.

Kiinteistöjen kokonaispinta-ala on 67 000 neliömetriä ja vuosittaiset vuokratulot noin 18 miljoonaa euroa. Kiinteistöissä on laajasti eri vuokralaisia, joista suurimmat ovat TIetoEvry, Jyväskylän yliopisto ja Airbus Defence & Space. Noin 60 prosenttia nykyisistä vuokratuloista on peräisin toistaiseksi voimassa olevista vuokrasopimuksista, joissa on 12 kuukauden irtisanomisaika ja joiden kesto on ollut keskimäärin 8,5 vuotta.

Kauppa rahoitetaan omalla pääomalla ja lainalla. Brunswick Real Estaten omistusosuus kaupasta on 1,9 prosenttia.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Nyfosa Finland osti kiinteistöjä Jyväskylästä 208 miljoonalla eurolla”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat