Kokeile kuukausi maksutta

Haahtela viritti tahtituotannon huippuunsa – uusi hotelli valmistuu neljän tunnin tahdeissa

Helsingin Annankadulla sääsuojien takana työskennellään neljän tunnin tahdeissa 52 vaunun kera. Uusi hotelli valmistuu Haahtelan mallilla.

Haahtelan Annankadun hotelliprojektin tahtituotannon ”kokovartalokuva”. Neljän tunnin tahti oli yksi alan aggressiivisimmista. Päivitettyä tilannetta tarkastelevat projektipäällikkö Hanna Harju-Säntti ja työpäällikkö Mika Paju. Näytöllä huoneiden malliasennusohjeistusta. Kuva: Liisa Takala

Entinen 1900-luvun alkupuolen Tilgmanin painotalo on nähnyt paljon elämää, sillä se on elinkaarensa varrella palvellut omistajansa eläkeyhtiö Varman pääkonttorina ja Euroopan kemikaaliviraston toimistona. Uusi vaihe alkaa vuonna 2022, kun rakennus avataan Scandic-ketjun operoimana ja yli 300 huoneen hotellina. Hanke kulkee nimellä Project Avenue.

Rakennusta on rakennettu useassa eri osassa vuosina 1920, 1938 ja 1952. Suuri laajennus ja perusparannus tehtiin 1970-luvulla. Kemikaalivirasto siirtyi uuteen päärakennukseensa toisaalle joulukuussa 2019.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Haahtela viritti tahtituotannon huippuunsa – uusi hotelli valmistuu neljän tunnin tahdeissa”

Viimeisimmät näkökulmat