Kokeile kuukausi maksutta

Havator toteuttaa historiansa suurimman investointiohjelman – yli 60 miljoonaa uusiin koneisiin

Nostopalvelualan Havator kasvattaa merkittävästi liiketoimintaansa laajentamalla organisaatiotaan ja investoimalla muun muassa konekantaan. Nyt julkistettava investointiohjelma on kooltaan yli 60 miljoonaa euroa.

Kuuntele juttu

Suomessa tehdään lähivuosina mittavia teollisuusinvestointeja. Keskiössä ovat perusteollisuus, energiantuotanto ja rakentaminen, ja näitä hankkeita tukevat investoinnit esimerkiksi infrarakentamiseen tulevat liikkumaan useissa miljardeissa euroissa. Havator vastaa kasvavaan nosto- ja erikoiskuljetuspalveluiden kysyntään investoimalla sekä uuteen kalustoon että osaajiin.

”Olemme asettaneet tavoitteeksi kasvaa 30 prosenttia vuoteen 2023 mennessä. Nyt käynnistetty investointiohjelma on konsernin yli 60-vuotisen historian mittavin, ja investoinneista noin puolet ohjautuu Suomeen ja puolet Ruotsiin”, Havatorin konsernijohtaja Christoffer Landtman sanoo tiedotteessa.

Havatorille vuosi 2021 on ollut lähtölaukaus kasvulle ja fossiilivapaaseen tulevaisuuteen tähtäävälle kehitykselle. Nyt julkistetusta investointiohjelmasta kalustoa on tilattuna jo yli 30 miljoonalla eurolla. Investointiohjelman puitteissa hankittavat nosturit ovat kapasiteetiltaan 50–750 tonnia, ja ne sijoittuvat ympäri Havatorin varikkoverkostoa Suomessa sekä Ruotsissa.

Vuoden aikana yhtiö on myös tehnyt merkittävän määrän tavoitteita tukevia rekrytointeja.

”Tulemme tarvitsemaan osaavaa henkilöstöä eri tehtäviin, kuljettajista työjohtajiin ja projektipäälliköihin. Pelkästään Suomessa tulemme rekrytoimaan yli 50 uutta työntekijää tulevina vuosina. Panostamme merkittävästi myös koulutuksiin”, Havatorin Suomen henkilöstöpäällikkö Rami Hirvelä kertoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Havator toteuttaa historiansa suurimman investointiohjelman – yli 60 miljoonaa uusiin koneisiin”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat