Kokeile kuukausi maksutta

Caverionin tulos koheni selvästi viime vuonna

Caverion onnistui parantamaan tulostaan selvästi viime vuonna, vaikka liikevaihto säilyi käytännössä ennallaan.

Kuva: Caverion

Yhtiön liikevaihto pieneni viime vuonna marginaaliset 0,7 prosenttia 2139,5 miljoonaan euroon. Samaan aikaan liikevoitto kasvoi 59,9 prosenttia 43,5 miljoonaan euroon ja katsauskauden tulos peräti 190,8 prosenttia 25,1 miljoonaan euroon. Myös tilauskanta kasvoi 15,8 prosenttia 1863,8 miljoonaan euroon.

”Olen tyytyväinen, että läpi vuoden näkynyt kannattavuutemme parantuminen jatkui vuoden 2021 neljännellä vuosineljänneksellä. Toisen vuosipuoliskon kohokohta oli, että tilauskantamme kasvoi vahvasti sekä Palveluissa että Projekteissa viime vuoteen verrattuna. Tämä tarjoaa vakaan pohjan kannattavalle kasvulle vuonna 2022. Neljännellä vuosineljänneksellä liikevaihtomme kääntyi jälleen kasvuun. Myös rahavirtamme elpyi taas vahvasti”, toimitusjohtaja Jacob Götzsche sanoo tiedotteessa.

”Odotamme, että kasvu tilauskannassamme näkyy liikevaihdon kasvuna vuonna 2022.”

”Projektiportfoliomme on nyt tasapainoisempi ja paremmassa kunnossa riskinäkökulmasta, mikä antaa hyvän alun vuodelle 2022.”

Caverion odottaa, että markkinakysyntä on yleisesti ottaen positiivista Palveluissa ja että kysyntä paranee myös Projekteissa vuoden 2022 aikana.

Caverion ohjeistaa vuodelle 2022, että sen liikevaihto ja oikaistu ebita-tulos kasvavat vuoteen 2021 verrattuna. Viime vuoden ebita-tulos oli 87,7 miljoonaa euroa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Caverionin tulos koheni selvästi viime vuonna”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat