Kokeile kuukausi maksutta

Intera sijoitti lämmitysratkaisujen valmistajaan

Pääomasijoittaja Intera on lähtenyt omistajakumppaniksi suomalaiseen lämmitysratkaisuja ja -järjestelmiä toimittavaan HögforsGST oy:hyn.

Kuva: HögforsGST

Interan mahdollistamilla tuotekehityspanostuksilla HögforsGST:n on tarkoitus keskittyä sekä kiinteistöjen energiatehokkuutta optimoivien hybridiratkaisujen kehittämiseen että laajemmin koko lämmitysjärjestelmän tehokkuutta parantavien älykkäiden ratkaisujen kehittämiseen. Tavoitteena on myös saada entistä suurempi jalansija kansainvälisiltä markkinoilta, josta valtaosa HögforsGST:n liikevaihdosta jo nyt tulee.

”Energiatehokkuuteen liittyvät ratkaisut ovat ajankohtaisempia kuin ehkä koskaan. Olemme vaikuttuneita HögforsGST:n tiimin asiantuntemuksesta sekä kyvystä kehittää moderneja ja innovatiivisia tuotteita niin kiinteistöjen kuin kokonaisten lämpöjärjestelmien käyttöön”, Interan osakas Tuomas Sarkola sanoo tiedotteessa.

HögforsGST:n muina omistajina jatkavat sen avainhenkilöt, jotka myös jatkavat työtään yhtiön palveluksessa.

HögforsGST valmistaa kaikki tuotteensa tehtaallaan Leppävirralla, missä myös yhtiön pääkonttori sijaitsee. Yhtiö työllistää yhteensä 140 henkeä, ja sen liikevaihto on noin 30 miljoonaa euroa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Intera sijoitti lämmitysratkaisujen valmistajaan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat