Kokeile kuukausi maksutta

Helsinki kehittää ratkaisuja hiilineutraaliin maarakentamiseen – Massatyökalu optimoi massojen siirtoja

Helsingin tavoitteena on tulla hiilineutraaliksi vuoteen 2030 mennessä, ja kaupunki on lähtenyt mukaan erilaisiin tutkimus- ja pilottihankkeisiin, joilla kehitetään vähäpäästöisiä ratkaisuja koko rakennusalalle.

Helsingin ilmastotavoitteet huomioidaan myös esi- ja infrarakentamisessa. Vuodesta 2014 alkaen kaupungin kiertotalouskuvioita on pohtinut massakoordinaattorina Mikko Suominen. Massakoordinaattorin työhön kuuluu muun muassa erilaisten rakennushankkeiden massojen kierrätystoiminta suunnittelun ensimetreiltä toteutukseen, kunnossapitoon ja purkamiseen.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Helsinki kehittää ratkaisuja hiilineutraaliin maarakentamiseen – Massatyökalu optimoi massojen siirtoja”

Viimeisimmät näkökulmat