Kokeile kuukausi maksutta

Heikkinen Yhtiöille uusi toimitusjohtaja – isäntä itse siirtyy hallituksen puheenjohtajaksi

Kasvun sijaan yhtiö keskittyy nyt parantamaan tehokkuutta ja kannattavuutta.

"Joensuulaisittain voisin todeta, että olen tohkeissani päästessäni jatkamaan tätä työtä", kommentoi Heikkinen Yhtiöiden uusi toimitusjohtaja Juha Kananen.

Joensuulainen lattioiden urakointiin erikoistunut Heikkinen Yhtiöt on saanut uuden toimitusjohtajan. Yhtiön uusi luotsi Juha Kananen, joka siirtyy tehtävään Saunatalo oy:n toimitusjohtajan tehtävästä.

Koulutukseltaan Kananen on rakennustekniikan diplomi-insinööri ja kauppatieteiden maisteri. Yhtiön perustaja ja toimitusjohtaja Jarmo Heikkinen keskittyy jatkossa yrityksen hallituksen puheenjohtajan tehtäviin ja tukemaan yrityksen strategista suunnittelua.

”Olemme viime vuosina kasvaneet kovasti ja nyt on aika keskittyä jalostamaan toimintojamme, kehittämään kannattavuutta ja nostamaan yrityksen toiminta uudenlaisen operatiivisen tehokkuuden tasolle. Juha Kanasessa yhdistyy toiminnan kehittämistä tukeva koulutustausta sekä ymmärrys, millaista on toimia rakennusteollisuudessa aliurakoitsijana”, toteaa hallituksen puheenjohtaja Jarmo Heikkinen.

Vuonna 1985 perustettu Heikkinen Yhtiöt on kasvanut viime vuosina yritysostojen kautta sekä vahvistamalla tilauskantaa ja henkilöstömäärää 350:een. Yhtiön liikevaihto oli vuonna 2021 runsaat 70 miljoonaa euroa.

Jarmo Heikkinen on toiminut yhtiön toimitusjohtajana sen perustamisesta lähtien.

 

 

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Heikkinen Yhtiöille uusi toimitusjohtaja – isäntä itse siirtyy hallituksen puheenjohtajaksi”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat