Kokeile kuukausi maksutta

Ympäristövastuullisuus näkyy Highlights-tuotekilpailussa – ”Halua luoda uutta ja parempaa alalla löytyy”

Finnbuild-messujen yhteydessä järjestetty rakennus- ja talotekniikka-alan Highlights-kisa nostaa esiin tuoteuutuuksia.

Hyperion Roboticsin tuotetta esiteltiin syyskuussa Lahdessa. (Kuva: Jussi Helttunen)

Normaalisti kahden vuoden välein, mutta koronan takia nyt neljän vuoden tauon jälkeen järjestetyssä Finnbuildin Highlights-kilpailussa kilpailuehdotukset heijastelivat yhteiskunnassa vallitsevia trendejä – tällä hetkellä erityisesti ympäristövastuullisuutta ja ekologisuutta. Odotetusti mukana oli myös tilojen puhtauteen liittyviä innovaatioita, joita yritykset ovat kehittäneet sekä talo- että materiaaliteknisestä näkökulmasta.

”Talotekniikka on kasvavana alana ollut innovatiivinen jo pidemmän aikaa. Digitalisaatio puolestaan alkaa olla lähes itsestäänselvyys rakentamisessa. Silti edelleen riittää kehitettävää myös digitaalisissa sovelluksissa”, pohtii Talotekninen teollisuus ja kauppa ry:n toimitusjohtaja Ilkka Salo, joka on ollut mukana Highlights-raadissa toistakymmentä vuotta ja on tällä hetkellä raadin puheenjohtajana.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Ympäristövastuullisuus näkyy Highlights-tuotekilpailussa – ”Halua luoda uutta ja parempaa alalla löytyy””

Viimeisimmät näkökulmat