Kokeile kuukausi maksutta

Hartelan liikevaihto kasvoi, mutta tulos heikkeni hieman

Hartela rakensi viime vuonna yli 400 asuntoa enemmän kuin vuonna 2021.

Hartelan työmaa Espoon Finnoossa. Kuva: Jyrki Vesa

Hartela-konsernin liikevaihto oli viime vuonna 335 miljoonaa euroa nousten edellisen tilikauden 307 miljoonasta eurosta. Liiketulos laski 12,2 miljoonaan euroon, kun sen edellisenä vuonna oli 16,8 miljoonaa euroa. Tulos ennen tilinpäätössiirtoja ja veroja oli 8,0 miljoonaa euroa, vuotta aiemmin 12,6 miljoonaa euroa.

Asuntoja valmistui vuoden 2022 aikana 1 393 kappaletta. Vuonna 2021 niitä valmistui 936 kappaletta. Valmistuneista asunnoista rs-asuntoja oli 472 kappaletta ja sijoittajille sekä yleishyödyllisille yhteisöille myydyistä hankkeista asuntoja 594 kappaletta.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Hartelan liikevaihto kasvoi, mutta tulos heikkeni hieman”

Viimeisimmät näkökulmat