Kokeile kuukausi maksutta

Hartela nimitti kaksi uutta johtajaa

Maanhankinnan ja asuntokehityksen johtaja sekä hankekehitysjohtaja on saatu valittua.

Johanna Palosaari ja Emma Grönlund aloittivat uusissa tehtävissään tammikuun alussa. Kuva: Hartela
Emma Grönlund (vas.) ja Johanna Palosaari aloittivat uusissa tehtävissään tammikuun alussa.

Insinööri Johanna Palosaari on nimitetty maanhankinnan ja asuntokehityksen johtajaksi sekä Hartelan johtoryhmän jäseneksi. DI Emma Grönlund puolestaan on valittu hankekehitysjohtajaksi ja Hartela Etelä-Suomen johtoryhmän jäseneksi 1.1.2023 alkaen.

Palosaari vastaa uudessa roolissaan Hartela-yhtiöiden maanhankinnan kokonaisuudesta, Hartelan omaperustaisesta asuntotuotteesta ja sen kehittämisestä sekä sijoittajayhteistyön koordinoinnista. Hän raportoi tehtävässään toimitusjohtaja Juha Korkiamäelle. Palosaari on työskennellyt aikaisemmin Hartela Etelä-Suomen hankekehitysjohtajana.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Hartela nimitti kaksi uutta johtajaa”

Viimeisimmät näkökulmat