Kokeile kuukausi maksutta

Uponor teki hyvän tuloksen – aikoo silti leikata rajusti työpaikkoja

Uponor arvioi markkinoiden epävakaisuuden jatkuvan geopoliittisten epävarmuustekijöiden seurauksena. Rakennusaktiivisuus jatkaa hiljentymistään viime vuosien kohonneista tasoista erityisesti uudisrakentamisen segmentissä. Ammattitaitoisen työvoiman puutteen ja korkean inflaation lisäksi, kohonnut korkotaso tulee rajoittamaan kysyntää.

Uponor on valmistanut PEX-putkia 100 prosenttisesti kemiallisesti kierrätetystä raaka-aineesta ensimmäisenä maailmassa.

“Vuosi 2022 oli Uponorille suotuisa. Suoriuduimme hyvin Ukrainan sodan, korkojen nousun, korkean inflaation ja marraskuun kyberhyökkäyksen aiheuttamista vastatuulista huolimatta. Koko vuoden 2022 liikevaihto oli ennätykselliset 1,4 miljardia euroa ja vuotuinen kasvu 5,6 prosenttia", kommentoi Uponorin toimitusjohtaja Michael Rauterkus tilinpäätöstiedotteessa kulunutta vuotta.

Tämä artikkeli on tilaajille

Kirjaudu sisään

Ryhmätilaus digi (+printti)

Ryhmätilaus sisältää haluamasi määrän käyttäjätunnuksia digiin (+printtilehtiä) yhdellä laskulla.

Yksittäistilaus printti+digi

Tilausjakso valittavissa 6/12 kk, myös määräaikaisena.

Yksittäistilaus digi

Tilausjakso valittavissa 6/12 kk.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Uponor teki hyvän tuloksen – aikoo silti leikata rajusti työpaikkoja”

Viimeisimmät näkökulmat