Kokeile kuukausi maksutta

Harvia tähtää alansa ykköseksi Japanissa – perustaa yhteisyrityksen myyntiyhtiö Bergmanin kanssa

Harvia omistaa perustettavasta myynti- ja markkinointiyhtiöstä 51 ja Bergman 49 prosenttia. Yhtiö aloittaa toimintansa myöhemmin tänä vuonna.

Yhteisyritys keskittyy Harvian sauna- ja spa-tarjooman myyntiin ja markkinointiin Japanissa. Tavoitteena on nousta toimialan ykköspaikalle.

Kiuas- ja saunavalmistaja Harvia ja Bergman Ltd ovat allekirjoittaneet aiesopimuksen yhteisyrityksen perustamiseksi Japanissa. Tavoitteena on tulla vahvaksi paikalliseksi toimijaksi Japanin sauna- ja spa-markkinalla.

Harvia omistaa perustettavasta yhtiöstä 51 ja Bergman 49 prosenttia. Yhteisyritys keskittyy Harvian sauna- ja spa-tarjooman myyntiin ja markkinointiin Japanissa, ja sen odotetaan aloittavan toimintansa myöhemmin tänä vuonna.

”Yhteisyritys vauhdittaa toimintaamme Japanissa entisestään. Pitkän tähtäimen tavoitteenamme on tulla siellä johtavaksi saunabrändiksi ”, toimitusjohtaja Tapio Pajuharju toteaa tiedotteessa.

Bergmanilla on yli 20 vuoden kokemus eurooppalaisten lämmittimien markkinoinnista ja myynnistä Japanissa. Yrityksellä on osaamista suunnittelusta, asennuksesta ja jälkimarkkinoinnista.

 

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Harvia tähtää alansa ykköseksi Japanissa – perustaa yhteisyrityksen myyntiyhtiö Bergmanin kanssa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat