Kokeile kuukausi maksutta

Talotekniikka-ala synkkänä: Uudisrakentaminen sakkaa ja korjausrakentaminen kutistuu

Jopa 86 prosenttia Talotekniikkaliiton kyselyyn vastanneista arvioi asuntotuotannon vähenevän. Toimisto- ja liiketilojen rakentamisen näkymät ovat niin ikään synkät eikä kasvua ole tarjolla teollisuus- tai julkisessa rakentamisessakaan

Korjausrakentamisen odotetaan kutistuvan, mikä kurittaa LVIS-alan yrityksiä. Selkeimmät kasvuodotukset löytyvät kyselyn suhdannekyselyn mukaan Uudeltamaalta, Lapista ja Kanta-Hämeestä.

Rakennusalan jyrkimmän alamäen uskotaan oikenevan vielä kuluvan vuoden aikana, mutta käänne ei kuitenkaan näy talotekniikka-alalla. Tuoreen suhdannekyselyn mukaan uudisrakentaminen sakkaa ja myös korjausrakentaminen jarruttaa.

Jopa 86 prosenttia Talotekniikkaliiton kyselyyn vastanneista arvioi asuntotuotannon vähenevän. Toimisto- ja liiketilojen rakentamisen näkymät ovat niin ikään synkät eikä kasvua ole tarjolla teollisuus- tai julkisessa rakentamisessakaan.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Talotekniikka-ala synkkänä: Uudisrakentaminen sakkaa ja korjausrakentaminen kutistuu”

Viimeisimmät näkökulmat