Kokeile kuukausi maksutta

Tulevat rakennusarkkitehdit tutkivat valon teemaa kansainvälisessä vaihdossa

Arkkitehtiopiskelijat tutkivat valon olemusta kolmen korkeakoulun Erasmus-projektissa.

"On hienoa saada tämä Suomi-kokemus sekä intensiivinen näkemys arkkitehtuurista. Tällaista emme ole varmasti kokeneet kotikaupungissamme", sanoo arkkitehtiopiskelija Theoharis Michailidis Kreikasta. Kuva: Emmi Rämö, TAMK

Tampereen ammattikorkeakoulun rakennusarkkitehdin tutkinto-ohjelman vieraiksi saapui maaliskuun viimeisellä viikolla 30 arkkitehtuurin opiskelijaa Saksasta ja Kreikasta. Erasmus Blended Intensive Program (BIP) -kurssit ovat ainutlaatuista kansainvälistä toimintaa tekniikan alalla.

Yhteistyössä saksalaisen Jade Hochschulen ja kreikkalaisen Aristotle Universityn kanssa TAMK järjesti kolmiosaisen ja -teemaisen Valo arkkitehtuurissa -opintojakson, jonka ensimmäinen intensiiviosuus koettiin Tampereella, Helsingissä ja Seinäjoella.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Tulevat rakennusarkkitehdit tutkivat valon teemaa kansainvälisessä vaihdossa”

Viimeisimmät näkökulmat