Kokeile kuukausi maksutta

Ketkä menestyivät ja ketkä menettivät – Suurimmat-tilinpäätösselvitys kertoo rakennusalan tulostiedot

Rakennuslehden Suurimmat-tilinpäätösselvitys kertoo lähes 300 rakennus- ja kiinteistöalan yrityksen tulostiedot viime vuodelta.

 

Helsingin ja Espoon välille on rakennettu Raide-Jokeria usean vuoden ajan. (Kuva: Matti Vuohelainen)
Kuuntele juttu

Rakennuslehti kokosi rakennusalan suurimpien yritysten tilinpäätöstiedot myös verkkoon. Suurimmat-tilinpäätösselvitys on ilmestynyt paperilehdessä toukokuussa, ja nyt lähes 300:n rakennus- ja kiinteistöalan yrityksen tietoihin voi paneutua myös sähköisessä muodossa.

Suurimmat-erillisjulkaisuun pääset tästä: Suurimmat 2022 -julkaisuun.

Julkaisuun on koottu kaikki toimiala-analyysit ja yritysesittelyt. Mukana ovat rakennus- ja kiinteistöalan kaikki tärkeimmät toimialat ja mielenkiintoisia yritysjuttuja, joissa kerrotaan, miten viime vuosi rakentamisessa Suomessa meni.

Suurimmat-työkalussa voi puolestaan kätevästi katsoa yhtiöiden tulostietoja usealta vuodelta ja myös vertailla yrityksiä keskenään. Tänä vuonna tietojen esitystapaa on uudistettu ja lisätty havainnollista grafiikkaa. Työkaluun pääset tästä: Suurimmat-työkaluun.

Paperilehden kokonaisuutta voit tarkastella näköislehdestä, johon pääset tästä: Näköislehteen.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Ketkä menestyivät ja ketkä menettivät – Suurimmat-tilinpäätösselvitys kertoo rakennusalan tulostiedot”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat