Kokeile kuukausi maksutta

Anfralle iso sähkönjakelu-urakka Ouluun

Urakkaan kuuluu sähköasema ja kuusi jakeluasemaa. Työt alkavat vielä tässä kuussa.

Urakkaan kuuluu sähköasema ja kuusi jakeluasemaa. Kuva: Arkkitehtitoimisto Ala oy

Anfra Oy (entinen A-Perustus) ja Omexom ovat tehneet sopimuksen Ouluun toteutettavasta sähkönjakeluprojektista. Anfra rakentaa sähköaseman ja kuusi jakeluasemaa. Urakka sisältää maanrakennustyöt, mutta ei LVISA-töitä. Anfra vastaa myös projektin arkkitehti- ja rakennesuunnittelusta.

Urakkasopimukseen sisältyvien rakennusten yhteenlaskettu kerrosala on 2820 neliömetriä. Varsinainen sähköasemarakennus toteutetaan betonirakenteisena pilari-palkkirungolla betonielementein jäykistettynä.

Työt alkavat tässä kuussa ja urakka valmistuu vuoden 2024 alkupuolella. Urakka on osa Omexomin ja Eitechin yhteistyönä Aurora Infrastructure oy:lle toteuttamaa laajempaa kokonaisuutta. Aurora on sähkönjakeluyhtiö, joka vastaa jakelusta yritysasiakkaille.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Anfralle iso sähkönjakelu-urakka Ouluun”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat