Kokeile kuukausi maksutta

Taloyhtiöiden julkisivuremontit taas vertailuun – kisa ratkeaa syksyllä

Kisaan voivat tehdä ehdotuksia taloyhtiöt ja muut kiinteistönomistajat, isännöitsijät, suunnittelijat, urakoitsijat ja materiaalitoimittajat.

Kilpailu on suunnattu asunto-osakeyhtiöille sekä pääosin asuinkäytössä oleville kiinteistöosakeyhtiöille. Ehdotuksia otetaan vastaan 21. elokuuta saakka.

Taloyhtiöille suunnattu Julkisivuremontti 2023 –kilpailu on käynnistynyt. Yhdeksättä kertaa järjestettävässä kisassa haetaan taloyhtiöitä, joissa on tehty onnistunut ja laadukas julkisivuremontti, joka kelpaisi esimerkiksi muillekin.

Kilpailu on suunnattu asunto-osakeyhtiöille sekä pääosin asuinkäytössä oleville kiinteistöosakeyhtiöille. Julkisivuremontti on voinut valmistua vuosina 2021–2022 tai se otetaan vastaan vuoden 2023 elokuun loppuun mennessä.

Tuomaristo kiinnittää huomiota erityisesti korjauksen onnistuneisuuteen ja kestävän kehityksen periaatteiden huomioimiseen. Tekniikan tai arkkitehtuurin lisäksi korostuu koko projektin kulku valmisteluvaiheesta luovutukseen saakka.

Kisaan voivat tehdä ehdotuksia taloyhtiöt ja muut kiinteistönomistajat, isännöitsijät, suunnittelijat, urakoitsijat ja materiaalitoimittajat.

Kilpailun säännöt ja ohjeet sekä aineiston toimitustavat löytyvät Julkisivuyhdistys JSYn kotisivulta.

Voittajat julkistetaan Kiinteistö 2023 -tapahtumassa lokakuussa Helsingin Messukeskuksessa. Kilpailu toteutetaan yhteistyössä Julkisivuyhdistyksen ja Kiinteistöalan hallitusammattilaiset AKHA ry:n sekä Suomen Messusäätiön kanssa. Tuomaristoon kuuluvat Julkisivuyhdistyksen edustajien lisäksi Rakennustuoteteollisuus RTT:n, Isännöintiliiton, Kiinteistöliitto Uusimaan ja AKHAn edustajat.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Taloyhtiöiden julkisivuremontit taas vertailuun – kisa ratkeaa syksyllä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat