Kokeile kuukausi maksutta

Rakentajat vaativat elvytystä – ”Tilanne on ollut vallalla jo yli vuoden, mutta valtio ei ole siihen reagoinut”

Budjettiriihessä tehdään isoja päätöksiä.

Aleksi Randell perää valtiota apua rakennusalan ongelmiin. Kuva: Laura Oja

Vaatimukset asuntorakentamisen elvyttämisestä Ara-tuotantoa lisäämällä ovat kasvaneet, kun gryndituotannon aloitukset ovat pysähtyneet lähes totaalisesti. Hallitusohjelman mukaan Ara-tuotantoa kuitenkin leikataan, näkyvimpänä toimena asumisoikeustuotannon lopettaminen.

Linjaukset eivät miellytä Rakennusteollisuus RT:tä.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Rakentajat vaativat elvytystä – ”Tilanne on ollut vallalla jo yli vuoden, mutta valtio ei ole siihen reagoinut””

  1. Juuri näin, nyt pitää pitää pyörät pyörimässä. Työtekijöiden oloja heikentämällä ei synny todellisia säästöjä, vaan työnteolla on Suomi ennenkin noussut. Turvatkaa työpaikat niin, että ihmiset tulevat toimeen työnteollaan. Työnteko kannattavaksi, niin ei tarvitse leikkiä tätä keppileikkiä, josta kukaan ei hyödy.

Viimeisimmät näkökulmat