Kokeile kuukausi maksutta

Peabille 15 miljoonan euron urakka Helsingissä

Verkkosaareen nousee lisää kerrostaloja.

Uusien kerrostalojen havainnekuva: ARK-House Arkkitehdit.

Peab toteuttaa Helsingin kaupungin asunnot oy:lle kaksi asuinkerrostaloa ja pysäköintilaitoksen Helsingin Verkkosaareen. Urakkasumma on 15 miljoonaa euroa.Heka Pilkkikuja 2 -niminen hanke sisältää kahden 6-7 kerroksisen kerrostalon ja taloihin liittyvän, maantasossa sijaitsevan yksikerroksisen pysäköintilaitoksen rakentamisen. Kohteeseen toteutetaan yhteensä 65 asuntoa, 1 liiketila sekä 26 autopaikkaa. Autohallin kannen päälle tulee piha-alue ja talojen väliin pieni aukio.Projekti käynnistyy lokakuussa 2023 ja valmistuu kesäkuussa 2025.

Tämä artikkeli on tilaajille

Kirjaudu sisään

Tilaa Rakennuslehti

Tilaus sisältää viikkolehden ja yhden käyttäjätunnuksen digiin.

Tilaa ryhmädigi

Ryhmätilaus sisältää haluamasi määrän käyttäjätunnuksia digiin.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Peabille 15 miljoonan euron urakka Helsingissä”

Viimeisimmät näkökulmat