Kokeile kuukausi maksutta

Vartelle iso korjausdiili Hekalta – remontoitavana liki 200 asuntoa

Kolmen kerrostalon remontti käynnistyy syyskuussa 2023 ja valmistuu lokakuussa 2025. Urakan arvo on noin 21,8 miljoonaa euroa.

Korjattavat kolme kerrostaloa sijaitsevat Helsingissä Hämeentiellä.

Varte ja Helsingin kaupungin asunnot ovat allekirjoittaneet urakkasopimuksen Helsingin Toukolassa sijaitsevan vuokratalokohteen laajasta peruskorjauksesta. Työkohteessa on kolme 8-kerroksisista asuinkerrostaloa, jotka on rakennettu vuosina 1958–1959.

Urakka sisältää yhteensä 187 asuinhuoneiston ja yhteisten tilojen peruskorjauksen, taloteknisten järjestelmien, vesikattojen ja julkisivujen uusinnan sekä piha-alueiden kunnostamisen. Lisäksi asuintalojen energiatehokkuutta parannetaan ja nykyaikaistetaan merkittävästi. Kohteen yhteenlaskettu pinta-ala on 14 217 bruttoneliömetriä.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Vartelle iso korjausdiili Hekalta – remontoitavana liki 200 asuntoa”

Viimeisimmät näkökulmat