Kokeile kuukausi maksutta

Betolar aloittaa muutosneuvottelut – vähennystarve enintään yhdeksän henkeä

Yhtiö keskittyy vähähiilisten ontelolaattojen tuotteistukseen sekä hankkeisiin kaivos- ja sivuvirtasektoreissa.

Muutosneuvottelut on määrä saada päätökseen lokakuun alkuun mennessä ja tavoiteltavat säästöt alkavat näkyä yhtiön kulurakenteessa jo loppuvuoden aikana.

Vähähiilistä betonia kehittävä Betolar käynnistää yhtiötä koskevat muutosneuvottelut, joilla uudistetaan organisaatiorakennetta sekä sopeutetaan henkilöstömäärää ja -kuluja. Suunnitellut organisaatiomuutokset johtavat toteutuessaan enintään yhdeksän työpaikan vähentämiseen.

Muutosneuvottelut on määrä saada päätökseen lokakuun alkuun mennessä, ja tavoiteltavat säästöt alkavat näkyä yhtiön kulurakenteessa jo loppuvuoden aikana.

Betolarin toimitusjohtaja Riku Kytömäen mukaan alkuvaiheen kasvuyrityksen on kohdistettava resurssinsa oikein. Samalla on oltava valmis täsmentämään painotuksia teknologian ja liiketoiminnan kehittyessä.

”Strategiamme ytimessä ovat nyt vähähiilisten ontelolaattojen tuotteistus sekä hankkeet kaivos- ja sivuvirtasektoreissa. Pyrimme toteuttamaan suunnitellut muutokset vastuullisesti ja avoimesti sekä varmistamaan, että toimintamme laatu, luotettavuus ja asiakastyytyväisyys säilyvät jatkossakin korkealla tasolla”, Kytömäki toteaa tiedotteessa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Betolar aloittaa muutosneuvottelut – vähennystarve enintään yhdeksän henkeä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat