Kokeile kuukausi maksutta

Sahateollisuudelle uusi puheenjohtaja – pestiin tarttuu Keitele Timberin Matti Kylävainio

Varapuheenjohtajiksi nousivat Versowoodin toimitusjohtaja Ville Kopra ja Multian Sahan toimitusjohtaja Heikki Nuoranne.

Rakennusalan alamäki tuntuu myös puunjalostusteollisuudessa. Sahateollisuus ry:n uusi puheenjohtaja ja Keitele Timberin toimitusjohtaja Matti Kylävainio uskoo, että alan tulevaisuus on pitkässä juoksussa vielä valoisa. (Kuva: Keitele Group)

Alan teollisen kokoluokan yrityksiä edustava Sahateollisuus ry on valinnut uudeksi puheenjohtajakseen Keitele Timberin toimitusjohtajan Matti Kylävainion. Hän seuraa tehtävässä Koskinen oy:n johtajaa Tommi Sneckiä.

Varapuheenjohtajiksi nousivat Versowoodin toimitusjohtaja Ville Kopra ja Multian Sahan toimitusjohtaja Heikki Nuoranne.

Rakentaminen on sakannut kuluvana vuonna jyrkästi niin vientimarkkinoilla kuin kotimaassa. Kylävainio kuitenkin muistuttaa, että puurakentaminen on tärkeä osa ilmastonmuutoksen vastaista taistelua ja konkreettista vihreää siirtymää. Niinpä näkymät ovat pidemmällä tähtäimellä positiiviset.

”Sahateollisuuden  uusiutuvasta raaka-aineesta valmistetut tuotteet ovat osa ratkaisua, kun taistelemme ilmastonmuutosta vastaan. Tukkiraaka-aineen jalostaminen kilpailukykyisesti pitkän kiertoajan tuotteiksi turvaa osaltaan koko metsäsektorin raaka-ainehuoltoa vallitsevassa geopoliittisessa tilanteessa”, Kylävainio toteaa.

 

 

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Sahateollisuudelle uusi puheenjohtaja – pestiin tarttuu Keitele Timberin Matti Kylävainio”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat