Hankintapäällikkö

Päivämäärät Julkaistu 20.12.2018 Hae viimeistään 20.1.2019
Onko tässä uusi tehtäväsi NCC:llä?

Haemme hankintapäällikköä vastaamaan asuntorakentamisen toimialan projektihankintojen johtamisesta pääkaupunkiseudun työmaillamme.

Hankintapäällikkönä:
  • osallistut hankintastrategian ja hankinnan prosessien kehittämiseen ja jalkauttamiseen hankinnan johtoryhmän jäsenenä.
  • toimit oman vastuualueesi hankintainsinöörien esimiehenä. Vastaat tiimisi kanssa mm. laskentavaiheen tarjouspyyntöjen ja vertailujen tekemisestä sekä rakennusvaiheen hankinnoista yhteistyössä muun hankintaorganisaation, laskennan ja tuotannon kanssa.
  • osallistut osaltasi myös operatiiviseen hankintatyöhön
  • tunnet rakennusalan toimittajakenttää etenkin pääkaupunkiseudulta ja osaat aktiivisesti etsiä myös uusia toimijoita sekä osallistut toimittaja-arviointeihin. Tehtävänäsi on myös luoda ja kehittää yhteistyömalleja ja kumppanuuksia toimittajien kanssa.

Olemme kiinnostuneita osaamisestasi.

Viihtyäksesi NCC:llä sinun tulee olla valmis uusiin haasteisiin ja sinulla tulee olla rohkeutta ajatella asioita uudella tavalla. Meille on tärkeää, että haluat olla mukana kehittämässä toimivaa, motivoitunutta ja osallistuvaa tiimiä ja osaat toimia yhteistyössä kaikkien oleellisten sidosryhmien kanssa.

Toivomme sinulta:
  • soveltuvaa rakennusalan koulutusta tai käytännön kautta näyttöjä osaamisesta hankinta- ja/tai rakennusalan työmaatehtävistä
  • motivaatiota työskennellä esimiestehtävissä ja mielellään aikaisempaa esimieskokemusta sekä halua toimia muutosjohtajana
  • erinomaisia vuorovaikutus-, yhteistyö- ja neuvottelutaitoja sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa
  • analyyttistä työskentelyotetta
  • englannin kielen taitoa, muu kielitaito on eduksi

Olet päättäväinen, tuloshakuinen ja sitoutunut asetettuihin tavoitteisiin sekä toimimaan NCC:n arvojen mukaisesti. Sinulla on ratkaisukeskeinen asenne ja näet ongelmat haasteina. Sinulla pysyy langat käsissäsi tiukoissakin tilanteissa. Olet selkeä viestijä ja luonteva yhteistyön rakentaja eri tahojen ja sidosryhmien kanssa.

Tule mukaan kehittämään ja kehittymään!

Lisätietoja hankintajohtaja Timo Olkkoselta 040 5130542 ja Asuntorakentamisen toimialajohtaja Timo Suomiselta 050 664 54.

Hae tehtävää 20.1.2019 mennessä >

Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Muistathan lisätä hakemukseesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi