Kokeile kuukausi maksutta

Kaavasuunnittelijan toimi

Akaan kaupunki
Sijainti Akaa
Päivämäärät Julkaistu 30.1.2023 Hae viimeistään 17.2.2023

Akaan kaupunkikehitystoimessa on haettavana

KAAVASUUNNITTELIJAN TOIMI

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen kaupunkikehityksen toimialalta, kannustavan työilmapiirin ja monipuolisia työtehtäviä tiiviisti yhteistyötä tekevän kaavoitusyksikön jäsenenä. Pääset mukaan suunnittelemaan tulevaisuuden Akaata.

Kaavasuunnittelijan pääasiallisena tehtävänä on asemakaavojen laatiminen ja kaavahankkeisiin liittyvä asiakaspalvelu. Lisäksi työhön kuuluu mm. asioiden valmistelua päätöksentekoa varten, neuvotteluja, esittelyjä ja tarjouskilpailutusta. Tehtäväkuvaan voidaan liittää myös konsulttiohjausta sekä yleiskaavoitukseen, asemakaavojen ajanmukaisuuden arviointiin, ajantasa-asemakaavan ylläpitoon ja kaavatalouteen liittyviä tehtäviä. Tehtäväkuva tarkentuu valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan. Kaavoituksen tehtäväkenttä on laaja, joten voit olla kokenut kaavoittaja tai vasta alalle siirtymässä. Akaassa panostetaan työntekijöiden hyvinvointiin ja kouluttamiseen kuntastrategian mukaisesti. Työtä on mahdollista tehdä osin etätyönä.

Toimen kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai sitä vastaava aiempi opistoasteinen tutkinto. Tehtävään hyvin soveltuvia tutkintoja ovat esimerkiksi arkkitehdin, rakennusarkkitehdin tai maanmittausinsinöörin tutkinnot.

Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa, riittävää työkokemusta kaavoitus- / rakennusalan tehtävistä, suunnitteluohjelmisto-osaamista (esim. AutoCad tai Archicad) sekä halua palvella asiakkaita. Arvostamme käytännön kokemusta asemakaavojen laatimisesta ja aluesuunnittelusta, yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta ja kunta-alan tuntemusta. Eduksi katsotaan myös kokemus tarjouskilpailutuksesta, konsulttiohjauksesta ja yritysalan tuntemus.

Palkkaus on kuntien teknisen alan kuukausipalkkaista henkilöstöä koskevan työehtosopimuksen mukainen (tehtäväkohtainen palkka 3.579,09 euroa kuukaudessa). Työaika on 36,25 tuntia viikossa. Työn aloitus 15.3.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä työterveyden antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Lisätietoa tehtävästä antavat kaupunkikehitysjohtaja Lasse Silvan, 040 335 3207 lasse.silvan@akaa.fi ja kaavoituspäällikkö Niina Järvinen, 040 335 3208, niina.jarvinen@akaa.fi.

Hakemukset tulee toimittaa 17.2.2023 kello 15.00 mennessä sähköisessä rekrytointijärjestelmässä https://www.kuntarekry.fi/.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat