Kokeile kuukausi maksutta

Kokeneita työnjohtajia asuntorakentamiskohteille

Skanska
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 22.12.2021 Hae viimeistään 30.1.2022

Haemme kokeneita työnjohtajia pääkaupunkiseudun asuntorakentamiskohteille – oletko etsimämme henkilö?

Rakennamme esimerkiksi Helsingin Vuosaareen 24 ja 33 -kerroksiset tornitalot, Telakkarantaan kolme merellistä kerrostaloa sekä Kruunuvuorenrantaan korkeatasoista asuinaluetta, jossa yhdistyy luonnonläheisyys ja uudenlaiset energiaratkaisut. Espooseen Kauppakeskus Lippulaivan yhteyteen rakennamme kerrostaloja. Monipuolisilla hankkeilla pääsemme hyödyntämään osaamistamme laaja-alaisesti, aina suunnittelusta ja hankinnasta rakentamiseen ja takuuvaiheeseen saakka.

Työnjohtajana ensimmäinen kohteesi voi olla Vuosaaren tornitalot, Lippulaivan asunnot tai muu pääkaupunkiseudun alkava tai jo käynnissä oleva hanke. Työnkuvaasi muokataan osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan, ja vastuualueesi voi liittyä esimerkiksi sisätyövaiheeseen, julkisivuihin tai muihin ulkopuolisiin töihin. Saat mahdollisuuden haastaa itseäsi, kehittyä ja menestyä osaavien kollegoiden tukemana. Kannattakin hakea matalalla kynnyksellä, jos alla oleva tehtävän kuvaus edes osin kiinnostaa – keskustelemme mielellämme kanssasi siitä miten sopisit tiimiimme.

Tehtävässä johdat tiimisi ja aliurakoitsijoiden töitä pääkaupunkiseudun asuinrakentamishankkeilla (uudis- ja saneerauskohteita). Vastaat omalta osaltasi siitä, että työmaa etenee sille asetettujen tavoitteiden mukaisesti ja että asiakas on tyytyväinen sekä toimintaamme että lopputulokseen. Huolehdit, että työt toteutetaan laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja ajallaan, unohtamatta meille erityisen tärkeitä asioita: ympäristöä ja työturvallisuutta. Vastuullasi on esimerkiksi projektin aikatauluun, tehtäväsuunnitteluun ja turvallisuuteen liittyviä tehtäviä, työurakkalaskelmia ja hankintasuunnitelmia. Osallistut tarpeen mukaan aliurakkaneuvotteluihin, aloituspalavereihin, vastaanottotarkastuksiin sekä viikkopalavereihin.

Tulosyksiköiden johtajat Jussi Kiiskilä (p. 040 086 4123, jussi.kiiskila@skanska.fi), Mikko Vaittinen (p. 040 078 1244, mikko.vaittinen@skanska.fi) ja Tero Nikkanen (p. 040 504 4837, tero.nikkanen@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme. Ota yhteyttä!

Mitä toivomme sinulta?

  • arvojemme kokemista omaksesi
  • kykyä ja halua varmistaa turvallinen tapa työskennellä
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • kykyä priorisoida ja tuloshakuista toimintatapaa
  • rakennusalan koulutusta (esim. rakennusmestari tai -insinööri)
  • aiempaa kokemusta työnjohtotehtävistä
  • riittävää suomen kielen taitoa.

Haluatko tehdä tulosta osana tehokasta tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Tule meille töihin!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi