Liikenneinsinööri

Porvoon kaupunki
Sijainti Porvoo
Päivämäärät Julkaistu 4.2.2021 Hae viimeistään 26.2.2021

Olemme vetovoimainen kaupunki sekä uusille asukkaille että yrityksille. Kunnioitamme historiaa, mutta samalla olemme rohkeita uudistajia. Historiallinen keskusta ja moderni Länsiranta ovat mielenkiintoinen pari. Samaa modernin ja menneen rinnakkaista kunnioittamista toteutamme myös muissa kaupunginosissa. Olemme ilmastotyön edelläkävijöitä. Haluamme pitää paikkamme digitaalisen muutoksen kärjessä sekä ylläpitää yhdessä tekemisen meininkiä.

Porvoon kaupungin kuntatekniikka hakee liikenneinsinööriä vakinaiseen työsuhteeseen 3.5.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Liikenneinsinöörin tehtäviin kuuluu kasvavan kaupungin monipuolinen liikennesuunnittelu, joka käsittää mm. liikenteenohjauksen suunnittelua, liikenneturvallisuustyötä ja asukaspalautteisiin vastaamista.

Lisäksi liikenneinsinööri osallistuu asemakaavoituksen prosesseihin. Tehtävänkuvaa voidaan täsmentää hakijan kokemuksen mukaan. Liikenneinsinööri kuuluu suunnitteluryhmään, jossa katuympäristöä kehitetään monella tasolla; kaupunki panostaa erityisesti ilmaston ja ympäristön kannalta kestäviin ratkaisuihin, kaupungin viihtyisyyteen ja kevyen liikenteen olosuhteiden kehittämiseen.

Työyhteisömme on idearikas ja kannustava.

Toivomme sinulta kokemusta esim. jonkin CAD-suunnitteluohjelman käytöstä, liikenteenohjauksen tai joukkoliikenteen suunnittelusta sekä innostusta kehittää historiallista kaupunkia turvalliseksi, hiilineutraaliksi ja houkuttelevaksi asuinpaikaksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto (insinööri AMK tai DI, liikenneala) sekä vähintään muutaman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä.

Palkka on KVTES:n mukainen. Koeaika on kuusi kuukautta. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä.

Lähetä hakemuksesi 26.2.2021 klo 12.00 mennessä alla olevan linkin kautta,

Liikenneinsinööri – Porvoon kaupunki – Kuntarekry

Lisätietoja antaa Hanna Linna-Varis sähköpostitse, hanna.linna-varis@porvoo.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi