Projektipäällikkö ja ylläpitopäällikkö

Päivämäärät Julkaistu 15.1.2020 Hae viimeistään 21.1.2020

Projektipäällikkö Espooseen kehittämään ja koordinoimaan kiinteistöhankkeitamme.

Hoivatilat on hoivan ja kasvatuksen tilojen tuottamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen erikoistunut yritys, joka toimii aktiivisesti asiakkaidensa eduksi. Panostamme jatkossakin vahvaan asiakastyöhön ja haemme nyt hankekehitystiimiimme projektipäällikköä.

Haemme hankekehitystiimiin Projektipäällikköä, toimipaikkana Espoo

Toimit projektipäällikkönä erilaisissa kiinteistöhankkeissa. Vastuullasi on uusien hoivakoti-, päiväkoti- ja palvelukorttelihankkeiden rakennuttaminen asiakaslähtöisesti. Tehtäviisi kuuluu muun muassa suunnittelun ohjaus, rakennusluvan hakeminen ja urakoitsijayhteistyö. Tarvittaessa ohjaat myös hankkeen kaavoitusta. Tutkit myös potentiaalisia hankeaihioita ja kehität uusia hankkeita osana hankekehitystiimiä. Tarjoamme sinulle kokopäivätyön ja toimipaikkasi sijaitsee Espoossa.

Odotamme, että osaat johtaa rakennusprojektia itsenäisesti ja asiakaslähtöisesti. Olet innovatiivinen, energinen ja oma-aloitteinen tiimityöskentelijä. Koet uuden liiketoiminnan kehittämisen innostavana ja motivoivana. Sinulla on kokemusta projektipäällikön tehtävistä. Voit olla vasta valmistunut tai omaat useamman vuoden työkokemuksen, asenne ratkaisee. Sinulla on keskiasteen- tai korkeakoulututkinto, joka soveltuu tehtävään. Haluat työskennellä dynaamisessa kasvuyrityksessä.

Tarjoamme sinulle osaavan organisaation vankan tuen ja mahdollisuuden kehittää uutta ja jättää oma jälkesi liiketoimintaan ja yrityksen menestystarinaan. Meillä saat myös mahdollisuuden oppia uutta, kehittyä ammatillisesti ja edetä uralla. Kilpailukykyisen kokonaiskompensaation lisäksi sinulla on mahdollisuus tulospalkkioon.

Lisätietoja tehtävästä antaa Hoivatilojen varatoimitusjohtaja Riku Patokoski, puh. 040 510 5475. Rikun tavoittaa parhaiten 9.1. klo 13-16 sekä 15.1. klo 13-16. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen ti 21.1.2020 mennessä osoitteeseen rekrytointi@hoivatilat.fi.


Ylläpitopäällikkö Espooseen vastaamaan kiinteistöjen ylläpitopalveluiden johtamisesta, seurannasta ja raportoinnista.

Hoivatilat on hoivan ja kasvatuksen tilojen tuottamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen erikoistunut yritys, joka toimii aktiivisesti asiakkaidensa eduksi. Panostamme jatkossakin kiinteistöjemme ylläpitoon ja haemme nyt kiinteistötiimiimme ylläpitopäällikköä.

Haemme kiinteistötiimiin Ylläpitopäällikköä, toimipaikkana Espoo tai Oulu

Tehtäväsi on monipuolinen ja pääset luomaan uudenlaisia toimintamalleja kasvuyrityksessä. Ylläpitopäällikkönä vastaat koko Suomen kohteidemme ylläpitopalveluiden johtamisesta, seurannasta ja raportoinnista. Huolehdit myös kiinteistökohteiden PTS-suunnitelmien ajantasaisuudesta ja niiden toteuttamisesta. Tehtävässä työskentelet eri puolella Suomea sijaitsevien kohteiden parissa, joten tehtävä edellyttää jonkin verran matkustamista. Asemapaikkasi voi olla joko Espoo tai Oulu. Tehtävä on kokopäiväinen.

Etsimme joukkoomme henkilöä, jolla on kokemusta ylläpitopalveluiden järjestämisestä ja rakennusalasta. Katsomme eduksi muutaman vuoden kokemuksen toimialalta ja sen, että PTS suunnitelmat ja niiden kanssa toimiminen on tuttua. Ennen muuta odotamme palvelu- ja ratkaisuhaluista asennetta. Rakennusalan tekninen koulutus, esimerkiksi rakennusmestarin, -insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutus soveltuu tehtävään parhaiten. mutta arvostamme myös muulla tavoin hankittua osaamista.

Tarjoamme sinulle osaavan organisaation vankan tuen ja mahdollisuuden kehittää uutta ja jättää oma jälkesi liiketoimintaan ja yrityksen menestystarinaan. Meillä saat myös mahdollisuuden oppia uutta, kehittyä ammatillisesti ja edetä uralla. Kilpailukykyisen kokonaiskompensaation lisäksi sinulla on mahdollisuus tulospalkkioon.

Lisätietoja tehtävästä antaa Hoivatilojen kiinteistöjohtaja Juhana Saarni, puh. 040 354 2662. Juhanan tavoittaa parhaiten pe 10.1. klo 9-11 sekä ke 15.1. klo 9-11. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen ti 21.1.2020 mennessä osoitteeseen rekrytointi@hoivatilat.fi.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi