Kokeile kuukausi maksutta

Puhtaanpidon asiantuntija

Pääkaupunkiseudun Kaupunkiliikenne Oy
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 28.2.2024 Hae viimeistään 11.3.2024

Liity joukkoomme! Haemme Kaupunkiliikenne Oy:n omaisuudenhallintayksikköön

PUHTAANAPIDON ASIANTUNTIJAA  vastaamaan kaupunkiraideliikenteen varikko- ja muiden joukkoliikennekiinteistöjen, kuten metroasemien puhtaanpitotehtävistä.

Mitä odotamme sinulta?

Tehtävään edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai puhtaanapitoalan erikoisammattitutkintoa tai työkokemuksen kautta hankittua laaja-alaista osaamista. Lisäksi edellytämme hyvää yhteistyökykyä, aloitteellista työotetta, aktiivista työtapaa sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Kaupunkiliikenne Oy:n metroasemien, varikko- ja muiden kiinteistöjen puhtaanpito- ja jäteasioista vastaaminen. Tehtäväsi sisältää mm. puhtaanapidon alihankinnan ohjaamista ja palvelun laadunvalvontaa Kaupunkiliikenne Oy;n hallinnoimissa kiinteistöissä. Lisäksi tehtävään kuuluu myös mm. palveluiden kilpailuttamista yhdessä hankintayksikön kanssa sekä budjetin laadinta- ja seurantatehtäviä. Lisäksi tehtävänäsi on ohjata puhtaanapitoa ja jätehuoltoa kohti ympäristöystävällisiä ratkaisuja. Odotamme sinulta organisointikykyä ja kokonaisuudenhallintaa, sekä sujuvia vuorovaikutustaitoja.

Miksi Kaupunkiliikenne?

Kanssamme saat todellisen mahdollisuuden vaikuttaa julkisen liikenteen kehitykseen pääkaupunkiseudulla ja osallistua yhteiskunnallisesti merkittäviin hankkeisiin, jotka hyödyttävät kymmeniä miljoonia matkustajia pääkaupunkiseudulla joka vuosi. Kehität osaamistasi alan ammattilaisten opastamana ja annamme kattavan perehdytyksen tehtävääsi ja tarvitsemiisi työkaluihin. Kaupunkiliikenne tarjoaa hyviä työsuhde-etuja, kuten työsuhdematkalipun, työnantajan tukeman lounaan, alennuksia mm. liikunta- ja kulttuuriharrastusten parissa, ja monia muita etuja. Meillä on myös joustava työaika ja etätyömahdollisuus.

Hyppää kyytiin – meillä saat jättää jälkesi kaupunkiin!

Lisätietoja

Jäikö jokin askarruttamaan mieltäsi?

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin

Tiimipäällikkö Toni Åkerfelt
toni.akerfelt@kaupunkiliikenne.fi

Kiinteistöpalvelu- ja kehityspäällikkö Janne Aho
janne.aho@kaupunkiliikenne.fi

Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten toivomme hakemustasi mahdollisimman pian!

Hae tehtävää täältä > löytyvästä linkistä.

Hakuaika tehtävään päättyy 11.03. 2024

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat