Kokeile kuukausi maksutta

Rakennusvalvontapäällikkö

Helsingin kaupunki
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 17.1.2022 Hae viimeistään 10.2.2022

Helsinki haluaa olla kaupunki, jossa voi toteuttaa itseään, luoda mahdollisuuksia ja tarttua niihin. Helsinki on kasvun paikka, jossa on hyvä kasvaa lapsesta aikuiseksi ja kasvattaa osaamistaan. Kaupungin perustehtävä on järjestää asukkailleen laadukkaita palveluja ja luoda edellytyksiä virikkeelliselle ja hauskalle elämälle. Teemme töitä taloudellisesti, sosiaalisesti ja ekologisesti kestävän Helsingin puolesta.

Etsimme nyt RAKENNUSVALVONTAPÄÄLLIKKÖÄ kaupunkiympäristön toimialalle. Tule kehittämään ja uudistamaan vaikuttavia ja asiakaslähtöisiä palveluja yhdessä kaupunkilaisten kanssa!

Rakennusvalvontapäällikkönä vastaat rakennusvalvontapalvelun toiminnan ohjauksesta sekä palvelun suorituskyvyn ja toiminnan tuloksellisuuden kehittämisestä. Vastuullasi on noin 100 hengen organisaation johtaminen ja toimintakulttuurin kehittäminen tavoitteiden mukaisesti. Raportoit asiakkuusjohtajalle ja olet Palvelut ja luvat palvelukokonaisuuden johtoryhmän jäsen.

Menestyäksesi tehtävässä, tarvitset hyvää kokonaisuuksien hallintaa sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Toimit vaikuttaen verkostoissa, osallistut aktiivisesti toimialasi kehittämiseen ja edistät uusien toimintatapojen käyttöönottamista. Arvostamme myös julkishallinnon kokemusta ja kehittämisorientoitunutta asennetta sekä asiakaslähtöistä toimintatapaa.

Johtamistyösi raameina ovat Helsingin kaupungin johtamisen kulmakivet. Ne kuvastavat, millaista yhtenäistä johtamiskäyttäytymistä ja jokapäiväisiä tekoja kaupunki odottaa johdolta ja esihenkilöiltä. Näkemyksellisyys liittyy ymmärrykseen kaupungin strategiasta sekä sitä tukevista tavoitteista. Innostus viittaa esihenkilön omaan esimerkkiin ja energiaan. Linjakkuuden ytimessä on johdonmukainen ja eettinen johtaminen, ja toimeenpanokykyyn kuuluu tavoitteiden saavuttaminen tiimin kanssa ja tehtävien delegoiminen.

Mitä lupaamme sinulle:
Tarjoamme harvinaisen näköalapaikan ja mahdollisuuden osallistua nopeasti kasvavan ja kansainvälistyvän kaupunkimme ja palveluidemme kehittämiseen yhteistyössä kaupungin laajan asiantuntijajoukon kanssa. Suurena ja vakaana työnantajana tarjoamme myös monipuoliset henkilöstöedut. Pääset aitiopaikalle tekemään vaikuttavaa työtä Helsingin ja helsinkiläisten hyväksi.

Kaupungilla johdon tehtävissä sovelletaan kokonaispalkkajärjestelmää, joka perustuu Korn Ferry Hay -tehtävän vaativuusarviointimenetelmään. Kokonaispalkka on 7 764 euroa kuukaudessa.

Kasvava kaupunki rakennetaan vahvoille perustuksille. Tule mukaan rakentamaan täyden kympin kaupunkia!

Kelpoisuusehto ja lisätiedot:
Viran kelpoisuusehtona on ylempi korkeakoulututkinto sekä suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Edellytämme useamman vuoden kokemusta suurehkon tai laaja-alaisen asiantuntijaorganisaation onnistuneesta johtamisesta ja vastuullesi kuuluvan palvelualueen tehtäväkentästä. Pidämme tärkeänä, että sinulla on vahva tuntuma pääkaupunkiseudun rakentamiseen, asumiseen ja elinkeinotoimintaan.

Eduksi luemme kokemuksen rakennusvalvonnan tehtävistä ja muutosten läpiviemisestä sekä näytöt organisaation että prosessien kehittämisestä.

Hakuaika päättyy 10.2.2022 klo 16.00. Jätä hakemuksesi ensisijaisesti täältä >  löytyvän Hae paikkaa -linkin kautta. Tarvittaessa hakemuksen voi toimittaa paperisena osoitteeseen: Helsingin kaupungin kirjaamo, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Merkitse kuoreen tunnus: KYMP-03-5-22 (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11-13.) Hakemukset ovat julkisia.
Huomioithan myös, että virassa on kuuden kuukauden koeaika ja virkaan valittavan on esitettävä hyväksyttävä arvio edellytyksistä hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä 30 päivän kuluessa virkaanottopäätöksen tiedoksiannosta.

Lisätietoja tehtävästä antaa

asiakkuusjohtaja Mari Randell, 09 310 25823 (24.1. klo 13-15 ja 26.1. 16-18)

Kaupunkiympäristön toimiala

Kaupunkiympäristön toimialalla suunnittelemme, rakennamme ja ylläpidämme Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoamme siihen liittyviä palveluja. Teemme merkityksellistä työtä toimivan ja kauniin kaupungin puolesta 1700 osaajan voimin. Kaupunkiympäristön rakennusvalvontapalveluissa vastaamme rakennuslupaprosessista, valvomme rakentamista sekä ympäristöä. Tehtävämme on varmistaa, että Helsingissä noudatetaan hyvää rakennustapaa ja että rakennettu ympäristö on terveellinen, turvallinen ja kestävä. Lisäksi tavoitteenamme on varmistaa, että rakennetun ympäristön ja kaupunkikuvan muutokset edistävät Helsingin omaleimaisuutta ja asemaa yhtenä maailman viihtyisimmistä kaupungeista.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi