Kokeile kuukausi maksutta

Rakennuttamisen projektipäällikkö

Newsec
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 23.3.2022 Hae viimeistään 13.4.2022

Hei rakentaja! Kiinnostaisiko sinua työskennellä maamme parhaassa kiinteistöjohtamisen yrityksessä ja näköalapaikalla kiinteistöliiketoiminnan välittömässä läheisyydessä? Meillä työskennellään ja toimitaan arvojemme mukaisesti Passion for Colleagues and Clients -hengessä. Haemme nyt rakennuttamisen ja energiapalveluiden yksikköömme lisävahvistuksia!

Rakennuttamisen projektipäällikkönä vastaat asiakkaidemme liikekiinteistöjen korjausprojektien johtamisesta projektipäällikkönä. Tulet työskentelemään parissa tai useammassa asiakkuudessa ja pääset näkemään erilaisia kiinteistöjä ja toimijoita kiinteistöliiketoiminnan laajassa kentässä. Projektit ovat pääsääntöisesti vuokralaismuutos- ja PTS-korjaushankkeita. Näiden hankkeiden projektipäällikkönä vastaat itsenäisesti projektien budjetista, aikataulusta, suunnittelunohjauksesta, kilpailutuksista, urakkasopimuksista, rakentamisen ohjauksesta sekä mahdollisesti myös toteutuksen valvonnasta.

Työpäiväsi ovat sisällöltään vaihtelevia ja aina et tiedä aamulla, mitä kaikkea päivä tuo tullessaan. Tämä tosin on myös homman suola! Sinulla on palavereita vedettävänä, teet käyntejä työmaalla ja välillä hoidat paperitöitä konttorilla tai kotona. Olet itse vastuussa oman työpäiväsi ja -viikkosi suunnittelusta. Projekteja sinulla on käynnissä samanaikaisesti useita. Hankkeiden läpimenoaika on kaikkea muutaman kuukauden ja vuoden väliltä, ja hankekoko pääsääntöisesti 50 000 euron ja 10 miljoonan välissä.

Roolissasi toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkuuden asiakaspäällikön, kiinteistöpäällikön, sekä vuokraajien kanssa. Raportoit ja viestit heille ja asiakkaalle proaktiivisesti projektien etenemisestä. Varmistat, että projektit sujuvat budjetin ja aikataulun mukaisesti laatua unohtamatta.

Kotikonttorisi on Helsinki toimipisteessämme, mutta me työskentelemme joustavasti myös etänä. Projektisi tulevat keskittymään pääosin pääkaupunkiseudun ympäristöön, mutta niitä saattaa toki olla muuallakin.

Starttisi Newsecillä

Sinut tullaan perehdyttämään tehtäviisi, asiakkuuksiin, järjestelmiimme sekä Newsecin arvioihin jo heti ensimmäisten työpäiviesi aikana. Tuletkin nopeasti huomaamaan työskenteleväsi aidosti arvojohdetussa yrityksessä. Arvomme Passion for Colleagues and ClientsExcellenceInnovation ja Integrity näkyvät kulttuurissamme, johtamisessa sekä liiketoiminnassamme. Tulemme varaamaan riittävästi aikaa varmistaaksemme, että saat hyvän startin uutena Newseciläisenä.

Tämän sinulle lupaamme

  • Meillä oikeasti viihdytään. Me välitämme työntekijöidemme hyvinvoinnista sekä arjen sujuvuudesta. Tästä kertoo esimerkiksi vuoden 2021 Great Place To Work:n 2. sija suurten organisaatioiden joukossa.
  • Saat ympärillesi monipuolisen osaajien joukon ja kiinteistöalan rautaisimmat ammattilaiset. Pääset osaksi rakennuttamisen ja energiapalveluiden yksikköämme, joka muodostuu 25 ammattilaisesta, joilla on taustaa ja osaamista rakentamisen eri osa-alueilta. Vaikka työsi itsenäistä tukea on aina saatavilla ja sitä mieluusti myös annetaan.
  • Pohjoismaiden ja Suomen suurimpana toimijana meillä on mahdollisuus tarjota sinulle myös vaihtoehtoisia urapolkuja kiinteistöalalla.
  • Ole tinkimättömiä tekemämme työn laadun suhteen, mutta meillä ei tarvitse jännittää tai puristaa mailasta. Tehdään tosissaan mutta ei liian vakavasti.
  • Haluamme kehittyä ja haluamme sinun kehittyvän ja olemme tekemisessämme pitkäjänteisiä emmekä hae pikavoittoja. Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja kouluttamiseen.


Näitä tarvitset, jotta pärjäät roolissasi

Rakennuttamisen projektipäällikkönä työskentely edellyttää sinulta hyvää ymmärrystä ja aiempaa kokemusta korjausrakentamisesta. Olet aiemmin työskennellyt rakennuttamisen parissa tai vastaavissa konsulttitehtävissä. Vaihtoehtoisesti kokemustaustasi voi olla vastuullisista tehtävistä urakoitsijan puolelta. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, joka voi olla esimerkiksi rakennusmestari, insinööri tai diplomi-insinööri.

Menestymistäsi tehtävässä määrittää halu ja kyky kantaa vastuuta. Johdat projektejasi itsenäisesti, kykenet ratkomaan ongelmia, tekemään päätöksiä ja haluat saattaa asiat loppuun. Olet oma-aloitteinen ja itseohjautuva työssäsi. Tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa ja osaat viestiä ja kommunikoida sujuvasti niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Ennen kaikkea etsimme kuitenkin porukkaamme sopivaa kaveria!

Miltäs tämä kuulostaa? Laita ihmeessä hakemusta sisään ja kerro hieman itsestäsi!

Tähän tehtävään voit hakea täältä > löytyvän hakulomakkeen kautta. Huomioithan ystävällisesti, että hakuaika päättyy 13.4.2022. Käymme hakemuksia läpi ja kontaktoimme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odota viimeiseen päivään. Haastattelut toteutamme toistaiseksi videoyhteydellä.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, tiimipäällikkö Markus Melander juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Markuksen tavoitat numerosta 040 060 4191 puhelimitse tai tekstiviestitse. Voit myös laittaa sähköpostia markus.melander@newsec.fi.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi