Kokeile kuukausi maksutta

Rakennuttamisen projektipäällikkö ja projekti-insinööri sekä rakennustöiden valvoja

Indepro Oy
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 26.3.2024 Hae viimeistään 21.4.2024

Etsimme uusia työkavereita

Rakennuttamisen projektipäällikkö ja projekti-insinööri sekä rakennustöiden valvoja

Projektipäälliköksi haemme henkilöä, jolla on hyvä rakennuttamisosaaminen ja kyky johtaa projekteja itsenäisesti. Monipuolisista ja kiinnostavista hankkeistamme löytyy mielenkiintoisia tehtäviä kokemuksen ja osaamisen mukaan.

Projekti-insinööriksi haemme rakennuttamisesta kiinnostunutta henkilöä, jolla on vähintään muutaman vuoden kokemus rakennusalalta. Tehtävänäsi on toimia avustavissa rakennuttamistehtävissä ja tavoitteena kehittyä itsenäiseksi projektipäälliköksi.

Rakennustöiden valvojaksi haemme rakentamisen osaajaa, joka haluaa kehittyä työmaavalvonnan ammattilaiseksi tai on jo sellainen. Aiempi kokemus valvojan tehtävistä ei ole välttämätöntä.

Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden kehittymiseen niin kokeneille kuin tuoreillekin rakennuttajille ja valvojille.

Edellytämme hakijoilta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, oma-aloitteisuutta sekä halua jatkuvaan kehittymiseen. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, yhteistyökykyä ja hyviä kirjallisia taitoja.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä alan huippuosaajaksi arvostetussa yrityksessä. Lisäksi tarjoamme innostavan ja kunnianhimoisen työyhteisön sekä kattavat työsuhde-edut. Hankkeemme ovat monipuolisia uudis- ja korjausrakennushankkeita, jotka painottuvat liike- ja toimitiloihin.

Lähetä hakemuksesi 21.4.2024 mennessä osoitteeseen jani.rantala@indepro.fi

Tiedusteluihin vastaa toimitusjohtaja Jani Rantala, p. 041 515 2435

www.indepro.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat