Suunnitteluinsinööri

Doka Finland Oy
Sijainti Pääkaupunkiseutu, Oulu
Päivämäärät Julkaistu 30.8.2021 Hae viimeistään 19.9.2021

Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä haemme kahta

Suunnitteluinsinööriä (pääkaupunkiseutu ja Oulu)

Vastaat betonointimuottiratkaisuiden suunnittelusta sekä varmistat osaltasi projektien sujuvan läpiviennin muun asiantuntijaorganisaation tuella.  Tehtävässäsi olet osa suunnittelutiimiä ja toimit läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme sekä myynnin kanssa. Raportoit tehtävässäsi Suomen tekniselle päällikölle.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta ja näyttöjä suunnittelutehtävistä ja mallinnuksesta, sekä AutoCad-ohjelman sujuvaa hallintaa. Revit 3D -tuntemus katsotaan eduksi. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ja haluat olla suunnittelemassa toimivia ja turvallisia ratkaisuita asiakkaidemme rakennusprojekteissa. Työskentelytapasi on itsenäinen, systemaattinen ja ratkaisukeskeinen. Hallitset perus IT-työkalut ja kommunikoit sujuvasti Suomen kielellä. Englannin kielen osaaminen on etu. Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutustaustaa, tai olet valmistumassa. Rakennustekniikan tuntemus auttaa tehtävässä.

Tarjoamme hyvien työsuhde-etujen lisäksi kattavan perehdyttämisen ja koulutuksen, toimivat työkalut sekä mahdollisuuden kasvaa kansainvälisessä, voimakkaasti kehittyvässä yhtiössä -ja varsin mukavassa työyhteisössä- alan huippuosaajaksi.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä CV osoitteessa uratori.mps.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa tekninen päällikkö Reijo Mensonen 040 7221352.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi