Talotekniikan asiantuntija

Hoivarakentajat Oy
Sijainti Useita kaupunkeja
Päivämäärät Julkaistu 29.10.2021 Hae viimeistään 10.12.2021

Talotekniikan asiantuntija, tule töihin Hoivarakentajille!

Hoivarakentajat Oy on Suomen suurin julkinen hirsirakentaja ja vastuullisen rakentamisen edelläkävijä. Rakennamme terveitä ja pitkäikäisiä palvelurakennuksia puhtaasta, kotimaisesta hirrestä. Asiakaspalautteidemme perusteella olemme erilainen rakentaja myös asiakaspalvelun ja prosessin sujuvuuden suhteen.

Nyt etsimme joukkoomme vahvaa talotekniikan asiantuntijaa johtamaan LVI-suunnittelua. Toimenkuvaan kuuluvat kehitystyö, urakoitsijavalinnat ja kilpailutus, työmaa-aikainen valvonta sekä valmistuneen kohteen sujuvasta käyttöönotosta huolehtiminen. Etua on myös sähkötöiden ja automaatioiden ymmärryksestä.

Sinulla on tekninen päävastuu ja olet korvaamaton asiantuntija kaikissa hankkeissamme. Lisäksi ohjaat LVI-suunnittelukumppaniemme työtä. Tarvitset siksi myös valmennuksellista otetta sekä rohkeutta haastaa ja kehittää suunnitelmia.

Lisämaustetta tulevaisuuden talotekniikan suunnitteluun tuo kehittämämme Oppikylä Smart™ -älyrakennusjärjestelmä, jolla säädellään kaikkea talotekniikkaa, LVI:tä, ilmankosteutta ja valaistusta kätevästi yhdestä paikasta. Kanssamme saat olla teknisen kehityksen eturintamassa yhdistämässä modernia teknologiaa ja ikiaikaisen hirsirakentamisen terveys- ja ilmastohyötyjä toisiinsa.

Olet osa itsenäisten asiantuntijoiden verkostoamme, lämpimän ja kiinteän tiimin tärkeä lenkki. Työskentelet niin kuin sinulle parhaiten sopii, joko etänä tai Tampereen konttorillamme. Viikoittaiset työmaakokoukset tuovat sopivasti reissaamista arkeesi. Koska emme jätä asiakkaitamme yksin ihmettelemään uuden hirsikohteensa teknologiaa, vastuullasi ovat myös luovutusvaiheen käyttökoulutukset, joissa opastat uusia käyttäjiä ottamaan talotekniikan haltuunsa.

Toivomme sinulta

  • insinöörin tutkintoa tai vastaavaa osaamista,
  • vähintään 5 vuoden työkokemusta,
  • rohkeaa näkemystä talotekniikan kehittämiseen,
  • rakentavaa otetta suunnittelutyön johtamiseen sekä
  • asennetta, jossa jokainen kohtaaminen asiakkaan kanssa on työmme onnistumisen tärkein mittari.

Tarjoamme

  • Tukenasi on ainutlaatuinen asiantuntijoiden tiimi, jossa jokaista tuetaan ja arvostetaan. Etätyön vastapainona panostamme yhteisiin kokoontumisiin, joissa rentoudumme ja keskustelemme niin työjutuista kuin muista elämän tärkeistä asioista.
  • Saat paikan vastuullisen, ilmasto- ja aistiystävällisen rakentamisen eturintamasta. Meillä on tilaa ajatuksillesi ja visioillesi!
  • Arvokas osaamisesi näkyy myös palkassasi ja hyvinä työsuhde-etuina.

”Hienoa työskennellä porukassa, jossa on vahva yhteen hiileen puhaltamisen meininki. Meillä ei kadehdita toisten kykyjä vaan hyödynnetään ristiin toisten osaamista yhteiseksi parhaaksi ja jokaista arvostetaan omine vahvuuksineen ja heikkouksineen. Sen myötä jokainen voi olla rohkeasti oma itsensä.” – Kalle

Jos kiinnostuit tai jäit miettimään jotakin, mihin haluaisit lisätietoa, soita tai laita viestiä Niilolle numeroon 040 752 2730. Hakemuksen voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen niilo.rantala@hoivarakentajat.fi. Älä turhaan vitkastele, sillä paikka täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi