Kokeile kuukausi maksutta

Talotekniikka-asiantuntijoita (LV, IV ja sähkö) Ahveniston sairaala -hankkeelle

Skanska
Sijainti Hämeenlinna
Päivämäärät Julkaistu 7.6.2022 Hae viimeistään 20.7.2022

Haemme LV-, IV- ja sähköosaamisella varustettuja talotekniikka-asiantuntijoita Assille

Rakennamme Hämeenlinnan Ahvenistoon uutta keskussairaalaa, Assia. Maailman inhimillisimmäksi suunnitellussa sairaalassa hyödynnetään sähköisiä palveluita ja innovatiivista teknologiaa, mikä luo puitteet parhaalle mahdolliselle hoidolle. Hyvien kulkuyhteyksien varrelle valmistuva Assi tulee mahdollistamaan hämäläisen erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon, sosiaalihuollon sekä yliopistosairaaloiden ja yksityisten palveluntuottajien yhteistyön. Hankkeen budjetti on 356 M€. Aloitimme rakennustyöt elokuussa 2021 ja uuden sairaalan arvioitu käyttöönottovuosi on 2026.

Talotekniikka-asiantuntijana työskentelet monipuolisissa talotekniikan projektinjohtourakoinnin tehtävissä osana Assin allianssitiimiä, ja tarkemmin talotekniikan urakkavalvojien porukkaa. Aselajistasi riippuen, pidät alueesi LV-, IV- tai sähkötöihin liittyvät langat käsissäsi aina kohteen luovutukseen saakka sekä huolehdit takuuajan velvoitteista. Teet tiivistä yhteistyötä hankkeen muiden talotekniikka-asiantuntijoiden, -insinöörien sekä rakennuspuolen kollegoiden kanssa, ja yhdessä vastaatte siitä, että asiakkaamme on tyytyväinen toimintaamme.

Talotekniikka-asiantuntijana toimit myös urakkavalvojana ja pyrit varmistamaan järjestelmien toimivuuden ja kokonaistaloudellisuuden. Arvioit talotekniikkaan liittyvien suunnitelmien toteuttamiskelpoisuutta projektin edetessä ja varmistat niiden yhteensopivuuden kokonaisuuteen ja tuotantoon eri näkökulmista. Vertailet teknisiä toteutusvaihtoehtoja ja osallistut projektihankintoihin, neuvotteluihin ja kokouksiin. Ohjaat aliurakoitsijoiden tekemistä ja huolehdit, että työt toteutetaan laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja ajallaan, unohtamatta meille erityisen tärkeitä asioita, ympäristöä ja työturvallisuutta. Koordinoit taloteknisten järjestelmien testauksia; Tartut mahdollisiin poikkeamiin, selvität juurisyyt ja huolehdit, että ne tulevat hoidetuksi.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen, ja tämän hankkeen jälkeen pääset muille kiinnostaville kohteillemme. Työpöydälläsi on tyypillisesti yksi suuri hanke kerrallaan, mutta kiinnostuksestasi ja työmäärästäsi riippuen tarjoat asiantuntija-apuasi myös muille projekteille. Tehtävänkuvaa voidaan tarkentaa osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Mitä toivomme sinulta?

  • aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
  • soveltuvaa talotekniikka-alan koulutusta (esim. teknikko, insinööri tai vastaava alan koulutus)
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • analyyttisyyttä ja ongelmanratkaisutaitoa
  • tarkkaa, järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • aktiivisuutta ja rohkeutta tarttua asioihin
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Katsomme aiemman kokemuksen talotekniikkasuunnittelun, -valvonnan tai -urakoinnin parista eduksesi.

 

Haluatko tehdä tulosta osana tehokasta tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!Talotekniikkapäällikkö Jarmo Ruottinen (p. 0400 488995, jarmo.ruottinen@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme. Tavoitat Jarmon toimistotyöaikoina 13.-21.6. Ota yhteyttä!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi