Tekninen johtaja

Tampereen kaupunki
Sijainti Tampere
Päivämäärät Julkaistu 27.3.2020 Hae viimeistään 14.4.2020

Tampereen Vesi Liikelaitos

Tampereen Vesi huolehtii vedenhankinnasta ja -jakelusta sekä jätevesien viemäröinnistä ja puhdistamisesta Tampereella. Teemme lisäksi laajaa vesihuoltoyhteistyötä naapurikuntien kanssa. Liikevaihtomme on 63 M€. Meillä työskentelee noin 150 vesialan ammattilaista. Tampereen kaupunki on vahvasti kasvava ja Tampereen Veden vuosittaiset investoinnit ovat yli 20 miljoonaa euroa. Tule mukaan tekemään mielenkiintoista työtä, jolla on merkitystä niin yhteiskunnan toiminnan kuin ympäristön kannalta. Kaupungin liikelaitoksena voimme lisäksi tarjota suuren kaupungin henkilöstöedut.

 

Tule meille töihin

TEKNINEN JOHTAJA

Meillä on avoinna uusi teknisen johtajan virka. Tehtävässä vastaat Tampereen Veden vesihuollon yleissuunnittelun ja verkostosuunnittelun johtamisesta. Kuulut johtoryhmään ja raportoit toimitusjohtajalle.

Lisäksi osallistut vesihuollon rakennuttamishankkeisiin, johdat varautumista ja riskienhallintaa ja toimit yksikön päällikkönä ja toimitusjohtajan varahenkilönä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksina ovat vesitekniikan alan diplomi-insinöörin tutkinto tai muu soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, vankka kokemus suunnittelu-, urakointi- ja/tai rakennuttamistehtävistä sekä johtamiskokemus.

Hakuaika päättyy 14.4.2020.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi