Kokeile kuukausi maksutta

Tuotantopäällikkö ja hankinta-/laskentainsinööri

FinCap Pohjanmaa Oy
Sijainti Seinäjoki
Päivämäärät Julkaistu 24.5.2022 Hae viimeistään 10.6.2022

Haemme rentoon työyhteisöömme

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ sekä HANKINTA-/LASKENTAINSINÖÖRIÄ Seinäjoelle

  • Etsimme tuotantopäällikköä johtamaan ja kehittämään yhtiömme rakennustuotantoa, hankintaa ja laskentaa osaavan tiimin kanssa. Tehtävänäsi on osallistaa ja antaa vastuualueesi osaaminen uusien hankkeiden suunnitteluprosessiin ja kehittää yhtiön projekteja yhdessä ammattilaisjoukkueen kanssa. Vastaat työmaatoimihenkilöresursseistamme ja työmaiden tuloksellisesta johtamisesta toiminta-alueellamme.
  • Etsimme hankinta-/laskentainsinööriä kustannuslaskenta ja hankintatehtäviin. Edellytämme kokemusta rakennustyömaan työnjohtotehtävistä sekä kustannuslaskennasta ja hankinnasta.

Työsuhteet ovat kokoaikaisia ja toistaiseksi voimassa olevia. Meillä on mukava porukka kasassa, johon on helppo tulla mukaan. Arvostamme oma-aloitteista otetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä taitoa antaa huumorille tilaa arjessa.

Tutustu meihin ja lue tarkemmat tehtäväkuvaukset www.fincaprakennus.fi/rekry

Lisätietoja tehtävistä antaa FinCap Pohjanmaa Oy:n toimitusjohtaja Juha Pöntinen, 040-843 9827

Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 10.6. mennessä sähköpostilla juha.pontinen@fincaprakennus.fi.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi