Kokeile kuukausi maksutta

Työmaapäälliköitä ja työnjohtajia infrarakentamiseen

Skanska
Sijainti Useita kaupunkeja
Päivämäärät Julkaistu 8.3.2022 Hae viimeistään 27.3.2022

Haemme työmaapäälliköitä ja työnjohtajia infrarakentamiseen usealle paikkakunnalle

Kanssamme teet aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä; Olemme mukana monenlaisessa aina väylä- ja tunnelihankkeista katu- ja kunnallisteknisiin kohteisiin, laitosrakentamishankkeista teknisiin koneistotöihin ja tunneleista maanalaisiin suurhankkeisiin. Rakennamme esimerkiksi Ruskeasuon ratikkavarikkoa Helsingissä, Kakolanmäen jätevedenpuhdistamon uuden UV-laitoksen Turussa ja Sulkavuoren keskuspuhdistamon mittavan louhintaurakan Tampereelle. Työyhteisömme koostuu osaavista tuotannon toimihenkilöistä ja ammattilaisista.

Työmaapäällikkönä tai työnjohtajana johdat töitä teollisuus-, väylä- tai siltatyömailla. Esihenkilönä varmistat, että ammattitaitoisella tiimilläsi on edellytykset onnistua. Huolehdit, että työmaa etenee tavoitteiden mukaisesti. Vastuullasi on esimerkiksi projektin aikatauluun, tehtäväsuunnitteluun ja turvallisuuteen liittyviä tehtäviä, työurakkalaskelmia ja hankintasuunnitelmia. Osallistut tarpeen mukaan aliurakkaneuvotteluihin, aloituspalavereihin, vastaanottotarkastuksiin sekä viikkopalavereihin. Vastuullasi on myös huolehtia meille erityisen tärkeistä asioista: ympäristöstä ja työturvallisuudesta. Teet tiivistä yhteistyötä asiakkaiden, rakennuttajakonsulttien, suunnittelijoiden ja aliurakoitsijoiden kanssa projektien edistämiseksi.

Infran puolella löytyy monentyyppistä tekemistä ja sovimme tehtävistäsi ja ensimmäisestä kohteestasi kanssasi erikseen. Voit työllistyä esimerkiksi katu- ja kunnallisteknisiin kohteisiin pääkaupunkiseudulla, väylä- ja tunneliprojekteille ympäri Suomen tai Ruotsin tai esimerkiksi yllä mainitulle Ruskeasuon ratikkavarikko -hankkeen kaltaisille teollisuuskohteille. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen, ja edellyttää matkustusvalmiutta. Sitoutunut tiimimme tukee sinua tehtävässäsi ja saat työsutheen aluksi kattavan perehdytyksen.

Tulosyksiköiden johtajat kertovat mielellään lisää Skanskasta, työtehtävistä ja projekteistamme.

  • Teollisuusrakentaminen: Jarno Arkko, p. 050 336 1646, jarno.arkko@skanska.fi
  • Väylärakentaminen: Janne Tikkamäki, p. 040 071 2304, janne.tikkamaki@skanska.fi
  • Silta-, katu- ja kunnallistekniset kohteet: Tero Pyssysalo, p. 040 842 4804, tero.pyssysalo@skanska.fi

Ota yhteyttä!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi