Työnjohtajia OYS 2030 -hankkeelle

Skanska
Sijainti Oulu
Päivämäärät Julkaistu 14.10.2021 Hae viimeistään 31.10.2021

Haemme eri määrillä kokemusta varustettuja työnjohtajia OYS 2030 -hankkeelle Ouluun

Olemme mukana monelle Pohjois-Suomen kiinnostavimmista hankkeista. Vastaamme esimerkiksi Oulun uuden sairaalarakennuksen B-osan suunnittelusta, projektikehityksestä ja rakentamisesta osana OYS 2030 -allianssitiimiä. Rima on asetettu korkealle tällä haastavalla kohteella; Tavoitteemme on rakentaa Ouluun maailman älykkäin sairaala, joka palvelee ihmisiä tuhannen kilometrin säteeltä. Tuotannon tarkka suunnittelutyö on ollut erityisen tärkeää, jotta potilasturvallisuus säilyy ja sairaalan normaali ja keskeytyksetön toiminta voidaan turvata läpi koko rakentamisvaiheen. Olemmekin päässeet käytäämään asiantuntemustamme ja kehittymään edelleen tiivistä yhteistyötä toistemme kanssa tehden.

Työnjohtajana johdat töitä osana OYS:n projektitiimiä. Vastaat omalta osaltasi siitä, että työmaa etenee sille asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Työnkuvaasi voidaan muokata ja vastuualueesi määrittää osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan; Hankkeellla on tälläkin hetkellä meneillään monelaista, kuten sisävalmistusta, parkkihallin runkotöitä ja maanalaisten tunnelirakenteiden rakentamista. Joka tapauksessa huolehdit, että työt toteutetaan laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja ajallaan, unohtamatta meille erityisen tärkeitä asioita: ympäristöä ja työturvallisuutta.

Saat mahdollisuuden osallistua rakennushankkeen eri toteutusvaiheisiin ja tehtäviin. Vastuullasi on esimerkiksi projektin aikatauluun, tehtäväsuunnitteluun ja turvallisuuteen liittyviä tehtäviä, työurakkalaskelmia ja hankintasuunnitelmia. Osallistut tarpeen mukaan aliurakkaneuvotteluihin, aloituspalavereihin, vastaanottotarkastuksiin sekä viikkopalavereihin. Pääset myös tietyissä määrin vaikuttamaan suunnitteluratkaisuihin, ja toivommekin sinun tuovan havaintosi ja kokemuksesi tiimimme yhteiseen käyttöön. Tulevaisuudessa haluamme hyödyntää osaamistasi myös muilla projekteillamme.

Projektijohtaja Markus Pöllä (p. 040 543 5699, markus.polla@skanska.fi) ja rakennuspäällikkö Tapani Heikkilä (p. 040 058 5704, tapani.heikkila@skanska.fi) kertovat mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme. Ota yhteyttä!

Mitä toivomme sinulta?

  • arvojemme kokemista omaksesi
  • kykyä ja halua varmistaa turvallinen tapa työskennellä
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • kykyä hahmottaa laaja hanke ja oma rooli sen onnistumisessa
  • aiempaa kokemusta rakennusalan työnjohtotehtävistä.

Tiimissämme on tilaa niin kokeneemmille konkareille kuin tuoreemmille alan tekijöillekin. Asenne ja halu edistää hanketta yhteistyössä muiden kanssa on tässä tehtävässä tärkein. Haluatko tehdä tulosta osana tehokasta tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Tule meille töihin!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi