Kokeile kuukausi maksutta

Useita avoimia tehtäviä

Helsingin kaupunki
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 28.4.2022 Hae viimeistään 11.5.2022

Kaupunkiympäristön toimialalle haetaan projektinjohtajaa, rakennustöiden valvojaa, projektiarkkitehtia ja rakennuttajaa

Kiinnostaisiko sinua mielenkiintoiset työtehtävät Helsingin kaupunkiympäristön toimitilahankkeiden parissa? Onko sinulla kokemusta rakennuttamis- ja projektinjohtotehtävistä? Jos vastasit kysymyksiin myönteisesti, saatat olla etsimämme henkilö!

Haemme nyt hankeyksiköihimme kasvavan kaupungin tarpeisiin projektinjohtajia, projektiarkkitehtia, rakennuttajaa ja rakennustöiden valvojaa.

Projektinjohtajana tehtäviisi kuuluu mm. vaativien toimitilahankkeiden rakennuttaminen sekä rakennuttamisen johtaminen. Lisätiedot ja haku Helsinkirekry.fi sivujen kautta (työavain KYMP-02-23-22).

Projektiarkkitehtina ja rakennuttajana vastaat mm. rakennuttamisen johtamisesta ja päätöksenteon, sopimusten ja tilausten valmistelusta. Lisätiedot ja haku Helsinkirekry.fi sivujen kautta (työavain KYMP-02-21-22).

Rakennustöiden valvojana puolestaan tehtäviisi kuuluu mm. uudis- ja peruskorjaushankkeiden työmaavalvonta ja laadun varmistaminen.
Lisätiedot ja haku Helsinkirekry.fi sivujen kautta (työavain KYMP-02-22-22).

Tartu rohkeasti tilaisuuteen ja jätä hakemuksesi tehtäviimme 11.5. mennessä!

Tutustu kaupunkiympäristön toimialaan
hel.fi/kaupunkiymparisto

 

 

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi