Vastaava työnjohtaja hoivakotikohteeseen

Päivämäärät Julkaistu 9.5.2019 Hae viimeistään 27.5.2019

Nyt etsimme Jyväskylässä sijaitsevaan hoivakotikohteeseemme vastaavaa työnjohtajaa. Rakennustyöt alkavat toukokuussa ja kohde valmistuu arviolta helmi-maaliskuussa. Työsuhde on vakituinen ja aloitus heti/sopimuksen mukaan.

Mitä on tiedossa?

Työnjohtajana vastaat työvaiheiden aikataulutuksesta, kustannuksista, työturvallisuudesta ja laadun valvonnasta. Vältämme turhaa byrokratiaa ja turvallisuudesta emme tingi.

Meillä on käytössä keskitetty hankintaorganisaatio, mutta myös työmaa osallistuu hankintoihin yhteistyössä työpäällikön kanssa.

Rakentamisen tavassamme erityistä on se, että hyödynnämme omien tehtaidemme tuotantoa, muun muassa käyttövalmiita kylpyhuonemoduuleja ja ulkoseinäelementtejä, joilla lyhennämme työmaa-aikaa ja parannamme työmaan hallittavuutta. Laadun kannalta kriittiset työvaiheet toteutetaan ja tarkastetaan optimaalisissa tehdasolosuhteissa, jolloin työmaalla ei tarvitse murehtia esimerkiksi laatoitusalustojen kuivumisaikoja.

Vuosi 2019 tulee olemaan Lehdolla erityisesti suuri harppaus tietomallintamisen hyödyntämisessä. Tähän firma luonnollisesti kouluttaa, joten saat pidettyä osaamisesi alan kärjessä. Lue lisää tietomallintamisen valmennuksista mm. täältä.

Etsimämme henkilö

Tehtävässä tarvitset:
– rakennusmestari- tai -insinööritutkinnon
– aiempaa työkokemusta työnjohdon tehtävistä
– sujuvaa suomen kielen taitoa
– perustason tietoteknistä osaamista

Sinulta löytyy tekemisen meininkiä ja käsissäsi työmaa etenee jouhevasti. Olet valmis ratkomaan erilaisia uusia tilanteita ja tekemään töitä pitääksesi kiinni sovitusta aikataulusta. Haluat myös oppia uutta.

Ok, haluan kuulla lisää!

Voit ottaa yhteyttä soittamalla työpäälliköllemme Lauri Österbergille  p. 040 773 9818. Voit myös jättää meille vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:n palkkatoiveineen helpoiten oheisen lomakkeen kautta – sen täyttää näppärästi noin 5 minuutissa. Käsittelemme kaikki yhteydenotot luottamuksellisesti.

Haku päättyy 27.5.2019. Ethän jää odottelemaan viimeiseen hakupäivään saakka, sillä etenemme heti sopivan henkilön löydyttyä. Ota rohkeasti yhteyttä ja jutellaan lisää!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi