Sokotel Oy:n ja Kuntien Eläkevakuutuksen yhteisen hotellihankkeen Sokos Hotel Aleksanterin rakennustyöt ovat alkaneet Helsingissä. Albertinkadun ja Lönnrotinkadun kulmaan nousevaan hotelliin tulee 151 huonetta. Rakennustöiden ennakoidaan valmistuvan ensi vuoden huhtikuussa.

Sokos Hotel Aleksanterin rakennustyöt käyntiin

Sokotel Oy:n ja Kuntien Eläkevakuutuksen yhteisen hotellihankkeen Sokos Hotel Aleksanterin rakennustyöt ovat alkaneet Helsingissä. Albertinkadun ja Lönnrotinkadun kulmaan nousevaan hotelliin tulee 151 huonetta. Rakennustöiden ennakoidaan valmistuvan ensi vuoden huhtikuussa.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Hotelli koostuu kahdesta eri-ikäisestä rakennuksesta. Vanhempi osa on valmistunut 1888 ja uudempi 1920-luvulla. Uusrenessanssin ja klassismin tyylisuuntiin perustuvasta hotellin sisustussuunnittelusta vastaa sisustusarkkitehti Pirkko-Liisa Topelius.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Sokos Hotel Aleksanterin rakennustyöt käyntiin”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi