Kokeile kuukausi maksutta

BRP:lle rakennetaan 19 000 neliön tehdas Rovaniemelle

Moottorikäyttöisiä vapaa-ajanajoneuvoja valmistava Bombardier Recreational Products Inc. (BRP) aikoo siirtää Suomen toimintonsa uuteen huippuluokan moottorikelkkojen tuotantolaitokseen ensi vuoden joulukuuhun mennessä. BRP:lle rakennetaan 19 000 neliömetrin tehdas Rovaniemelle. Rakennustyöt alkavat syksyllä.

Moottorikäyttöisiä vapaa-ajanajoneuvoja valmistava Bombardier Recreational Products Inc. (BRP) aikoo siirtää Suomen toimintonsa uuteen huippuluokan moottorikelkkojen tuotantolaitokseen ensi vuoden joulukuuhun mennessä. BRP:lle rakennetaan 19 000 neliömetrin tehdas Rovaniemelle. Rakennustyöt alkavat syksyllä.

Rovaniemen kaupunginhallituksen hyväksymisen jälkeen BRP allekirjoittaa 15 vuoden vuokrasopimuksen ja investoi 7 miljoonaa euroa uusiin koneisiin ja tuotantojärjestelmiin. BRP siirtää uuteen rakennukseen kaikki toimintonsa sisältäen muun muassa jakelukeskuksen, tuotanto- ja kokoonpanolinjan, tuotekehityksen ja logistiikkakeskuksen.

BRP Finland Oy on Euroopan ainoa moottorikelkkavalmistaja. Lisäksi BRP Finland tuo Pohjoismaihin mönkijöitä, vesijettejä ja perämoottoreita.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “BRP:lle rakennetaan 19 000 neliön tehdas Rovaniemelle”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat