Kokeile kuukausi maksutta

Koneelle 23 hissin tilaus Thaimaasta

Kone Oyj toimittaa ja asentaa yhteensä 23 hissiä Thaimaan Bangkokiin kohoavaan 66-kerroksiseen luksuskerrostaloon nimeltä ”The MET”. Siitä tulee Bangkokin korkein asuinkerrostalo. Laitteiden asennukset aloitetaan syyskuussa ja niiden ennustetaan valmistuvan ensi vuoden loppuun mennessä.

Kone Oyj toimittaa ja asentaa yhteensä 23 hissiä Thaimaan Bangkokiin kohoavaan 66-kerroksiseen luksuskerrostaloon nimeltä "The MET". Siitä tulee Bangkokin korkein asuinkerrostalo. Laitteiden asennukset aloitetaan syyskuussa ja niiden ennustetaan valmistuvan ensi vuoden loppuun mennessä.

The MET -projektin kehittäjä on singaporelaiseen Hotel Properties Limitediin (HPL) kuuluva Pebble Bay (Thailand) Co., Ltd.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Koneelle 23 hissin tilaus Thaimaasta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat