Kokeile kuukausi maksutta

SteelTeamille rakennetaan teräspalvelukeskus Uuteenkaupunkiin

Teräskauppahuone SteelTeam Oy perustaa teräslevyjen palvelukeskuksen Uuteenkaupunkiin. Kaupungin pääosin omistama Uudenkaupungin Telakkakiinteistöt Oy toimii hallin rakennuttajana. Hallin pinta-ala on 4 200 neliötä ja hankkeen veroton kustannusarvio 5,2 miljoonaa euroa.

Teräskauppahuone SteelTeam Oy perustaa teräslevyjen palvelukeskuksen Uuteenkaupunkiin. Kaupungin pääosin omistama Uudenkaupungin Telakkakiinteistöt Oy toimii hallin rakennuttajana. Hallin pinta-ala on 4 200 neliötä ja hankkeen veroton kustannusarvio 5,2 miljoonaa euroa.

Hallin rakentaminen alkaa elokuussa ja valmista pitäisi olla ensi vuoden maaliskuussa. SteelTeamin mukaan uusi keskus on kapasiteetiltaan koko Skandinavian suurin teräspalvelukeskus. Kolmen linjan vuosikapasiteetti ylittää 0,5 miljoonaa tonnia. Palvelukeskukseen syntyy kymmenkunta uutta työpaikkaa yhtä työvuoroa kohti.

Kaupunki kunnostaa ja laajentaa parhaillaan sataman vanhaa pistolaituria. Työ valmistuu syksyllä. Hankkeen veroton kustannusarvio on 3 miljoonaa euroa. Laituri tulee muun muassa teräspalvelukeskuksen käyttöön.

SteelTeam toimii laajalla maantieteellisellä alueella, sillä yhtiöllä on toimistoja ja tytäryhtiöitä Suomen lisäksi Ruotsissa, Venäjällä, Puolassa, Keniassa, Ugandassa ja Kiinassa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “SteelTeamille rakennetaan teräspalvelukeskus Uuteenkaupunkiin”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat