Kokeile kuukausi maksutta

Vicus sijoittaa 70 000 neliön logistiikkakeskukseen Ukrainassa

Kiinteistösijoitusyhtiö Vicus Oy on mukana hankkeessa, jossa rakennetaan noin 70 000 neliön logistiikkakeskus Kiovan länsipuolelle Ukrainassa. Rakennustyöt ovat jo käynnistyneet, ja ne valmistuvat syksyllä.

Kiinteistösijoitusyhtiö Vicus Oy on mukana hankkeessa, jossa rakennetaan noin 70 000 neliön logistiikkakeskus Kiovan länsipuolelle Ukrainassa. Rakennustyöt ovat jo käynnistyneet, ja ne valmistuvat syksyllä.

Vicuksen osuus kokonaisarvoltaan lähes 40 miljoonan euron hankkeesta on 40 prosenttia. Yhtiön kumppaneina toimivat sijoitusyhtiöt Cube Capital ja PPF Investments. Projektinjohtajana toimii kanadalainen Giffels, joka vastaa myös vuokralaisten hankkimisesta.

Vicuksen toimitusjohtajan Juha Mikkosen mukaan kohde on ensimmäisiä tämän kokoluokan nykyaikaisia logistiikkakiinteistöjä, joita Kiovaan valmistuu.

Vicus on mukana myös toisessa, Kiovan itäpuolella, tapahtuvassa logistiikkakehityshankkeessa. Noin 50 000 neliön logistiikkakeskuksen rakentamisen pitäisi alkaa kuluvan vuoden aikana.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Vicus sijoittaa 70 000 neliön logistiikkakeskukseen Ukrainassa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat