Kokeile kuukausi maksutta

Vuoreksen koulukeskuksen ideakilpailu ratkennut

Nimimerkki ”Kruunu” on voittanut Vuoreksen koulukeskuksen ideakilpailun. Vuores on Tampereen ja Lempäälän rajalla sijaitseva kaupunginosa.

Nimimerkki "Kruunu" on voittanut Vuoreksen koulukeskuksen ideakilpailun. Vuores on Tampereen ja Lempäälän rajalla sijaitseva kaupunginosa.

Voittaneen nimimerkin takana oli Arkkitehtitoimisto Aarne von Boehm Oy, jonka kanssa tehdään suunnittelusopimus ideasuunnitelman kehittämisestä toteutettavaksi kokonaisuudeksi.

Raati katsoi, että voittaneessa ehdotuksessa oli erittäin hyvin huomioitu Vuorekselle ominainen kaupunkikuva sekä koulukeskuksen sijainti alueen kokonaisuudessa. Ehdotusta kiitettiin myös siitä, että toiminnat ovat suurelta osin oikeissa paikoissa ja toiminnan runko on hyvä. Voittaja oli myös tilankäytöltään tehokkain.

Ideakilpailuun oli valittu seitsemän osanottajaa ilmoittautuneista 39 yrityksestä. Voittajan lisäksi muita ehdotuksia ei laitettu paremmuusjärjestykseen.

Koulukeskus on mitoitettu noin 1 300 lapselle ja nuorelle. Pinta-alaltaan noin 8 000 neliön ensimmäisen vaiheen rakentamisen on arvioitu alkavan ensi vuonna. Toinen vaihe ajoittuisi vuosille 2011-2013. Sen myötä pinta-ala kasvaisi noin 18 900 neliöön.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Vuoreksen koulukeskuksen ideakilpailu ratkennut”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat