Kokeile kuukausi maksutta

YIT rakentaa vapaa-ajan asuntoja Peurungalle

YIT Rakennus Oy ja Kuntoutumis- ja liikuntasäätiö Peurunka ovat tehneet aiesopimuksen vapaa-ajan asuntojen toteutuksesta Peurungan liikunnallisen viihde- sekä vapaa-ajan keskuksen majoitustarjonnan lisäämiseksi. Lisäksi alueelle valmistuu ensi keväänä uusi jää- ja curling-halli.

YIT Rakennus Oy ja Kuntoutumis- ja liikuntasäätiö Peurunka ovat tehneet aiesopimuksen vapaa-ajan asuntojen toteutuksesta Peurungan liikunnallisen viihde- sekä vapaa-ajan keskuksen majoitustarjonnan lisäämiseksi. Lisäksi alueelle valmistuu ensi keväänä uusi jää- ja curling-halli.

Korkealuokkaisten Chalets vapaa-ajan asuntojen rakentamisen pitäisi alkaa viimeistään ensi vuonna, jolloin ensimmäiset asunnot valmistuisivat vuonna 2009. Asunnot rakennetaan Peurungan kylpylähotellin yhteyteen, ja niistä on lämmin sisäyhteys kylpylähotellin palveluihin.

YIT rakentamia uudenlaisia vapaa-ajan asuntoja on valmistunut jo matkailukeskusten yhteyteen Ylläkselle ja Saariselälle. Lisäksi kohteita on tulossa Vuokattiin, Tahkolle, Himokselle, Meri-Teijoon, Sappeelle, Lappajärvelle ja Pärnuun, Viroon.

Chalets vapaa-ajan asunnot myydään valmiiksi kalustettuina ja sisustettuina. Sisustusarkkitehti on ollut mukana niiden suunnittelussa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT rakentaa vapaa-ajan asuntoja Peurungalle”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat