Kokeile kuukausi maksutta

ÅF-Enprimalle 8 miljoonan euron suunnittelusopimus Keljonlahden turvevoimalaitokseen

Teknisen alan konsulttiyritys ÅF-Enprima Oy on valittu Jyväskylän Voiman uuden Keljonlahden turvevoimalaitoksen pääsuunnittelijaksi ja projektin johtourakoitsijaksi. Sopimuksen arvo on yli 8 miljoonaa euroa.

Teknisen alan konsulttiyritys ÅF-Enprima Oy on valittu Jyväskylän Voiman uuden Keljonlahden turvevoimalaitoksen pääsuunnittelijaksi ja projektin johtourakoitsijaksi. Sopimuksen arvo on yli 8 miljoonaa euroa.

Turvetta ja puupolttoainetta käyttävä 209 megawatin voimalaitos valmistuu vuonna 2010. Voimalaitos toteutetaan yhteishankkeena. Enemmistön omistaa kaupungin energiayhtiö Jyväskylän Energia Oy, ja muita osakkaita ovat suomalaiset paikalliset energiayhtiöt.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “ÅF-Enprimalle 8 miljoonan euron suunnittelusopimus Keljonlahden turvevoimalaitokseen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat